Invitație într-o călătorie exotică dulce
Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patriazahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.
Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius, cu o culoare specifică, brună şi cu o aromă intensă, este un produs natural provenit din plantațiile de trestie de zahăr, cultivate de sute de ani în Mauritius, paradisiaca insulă din Oceanul Indian. Procesul simplu de obținerea zahărului brun, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode tradiționale, permite păstrarea întregii arome naturale bogate.
Sănătos și natural, Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius este varianta ideală pentru a înlocui zahărul alb!
Există două categorii importante de zahăr: pe de-o parte cel mai comercializat și răspândit în întreaga lume, zahărul alb rafinat, care conținenumai zaharuri (glucoză și fructoză), toate celelalte substanțe fiind înlăturate prin procedee chimice de rafinare. Și, pe ce altă parte, zahărulbrut, nerafinat, care, pe lângă zaharoză, păstrează și urme din alte substanțe naturale hrănitoare, provenite direct din planta de extracție.Zahărul brut are o culoare maronie, de unde și denumirea sa de zahăr brun.
Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius se obține prin extragerea, filtrarea și cristalizarea siropului natural din trestie de zahar cultivată în mod tradițional în Mauritius, fără rafinare. Este important de reținut că în timpul procesării nu se adaugă niciun fel de conservanți! Acest tip de zahăr este ideal ca îndulcitor în cafea și ceai și, datorită aromei sale intense, dă un gust fin și special prăjiturilor și dulciurilor home made.Prepară și tu deserturile preferate cu zahărul brun de Mauritius SIK&KANN!
https://www.facebook.com/ Sikkann-206071229933705/ com/SIK&KANN
Comentarii
Trimiteți un comentariu