ICON: Let’s talk about fashion


ICON, magazinul “iconic” ce reuneste colectiile unora dintre cei mai mari designeri internationali, a adus recent in Romania articole si accesorii din noua colectie Elisabetta Franchi Fall/Winter 2017 – 2018.
Imagini inline 2Sezonul toamna-iarna 2017/2018 aduce schimbari in tendintele adoptate de creatorii italieni din spatele brandului Elisabetta Franchi. Trendul predominant este accentul pus pe monocromie, cu tuse in nuante de roz prafuit si blue – unele dintre cele mai apreciate culori ale anului.
Imagini inline 3

In noul sezon, articolele Elisabetta Franchi pun accentul pe detalii. Aplicatiile metalice si blanurile scot in evidenta liniile speciale ale colectiei. Blana revine in tendinte si se regaseste in multe dintre creatiile Elisabetta Franchi, de la rochii si pana la bluze. Insa intreaga colectie isi pastreaza acelasi stil consacrat – urban, eclectic si, in acelasi timp, elegant.
Imagini inline 4
Vedetele si bloggerii si-au dat intalnire, luni seara, in magazinul ICON din Baneasa Shopping City pentru a descoperi noile colectii vestimentare toamna/iarna 2017 - 2018. 
Printre celebritatile autohtone prezente la eveniment s-au numarat: Ada Condeescu, DJ Wanda, Tania Budi, Cristina Stefania, Xonia, Speak si Amir Dobos. 
Spre deliciul trecatorilor, DJ Wanda a mixat cele mai indragite piese muzicale chiar din vitrina magazinului.
Imagini inline 5
Imagini inline 6

ICON isi completeaza oferta de toamna/iarna si cu colectiile altor mari designeri internationali precum Premiata, Elena Iachi, Imperial si Pinko. Pentru a descoperi noutatile acestui sezon, magazinele ICON va asteapta in Bucuresti – Baneasa Shopping City si in Timisoara – Iulius Mall.
Imagini inline 7

Comentarii