Élysée prezintă colecția Black Baccara!





Élysée lansează, în premieră şi în exclusivitate, în România, colecţia Black Baccara, ce aparţine casei Miriam Quevedo, în prezenţa fondatoarei casei, în cadrul unui eveniment de excepţie. Acelaşi eveniment marchează şi lansarea noului număr al reviste Élysée Magazine, în care veţi regăsi interviuri oferite în exclusivitate de către Miriam Quevedo şi Bertrand Duchaufour. Cine este Miriam Quevedo? Pasiunea lui Miriam Quevedo pentru cosmetică a prins contur încă de când era tânără, în timp ce lucra în magazinul de plante medicinale al mamei sale, la Barcelona. Acesta a fost primul său laborator, unde a avut posibilitatea de a se „juca” cu plantele, obţinând astfel produse excepţionale, de la tincturi, esenţe şi creme şi deblocând astfel, cele mai bine păstrate secrete ale naturii pentru ten şi par. Originară din Barcelona, casa Miriam Quevedo este una dintre cele mai puternice brand-uri de produse cosmetice de îngrijire a parului şi a tenului, produse revoluţionare de înaltă calitate ce conţin ingrediente active valoroase.


































Personalizează. Creează. Combină. Adaptează. Cu Black Baccara! O colecţie revoluţionară care transcende ritualul tradiţional de îngrijire a pielii, folosind o abordare unică şi personalizată pentru toate tipurile de ten. Inspiraţia Suprinzător, atunci când vine vorba despre pielea noastră, stilul nostru de viaţă şi obiceiurile zilnice joacă cel mai mare rol în modul în care pielea noastră îmbătrâneşte. Aceşti aşa-numiţi factori epigenetici, precum lipsa de somn, stresul sau poluarea, au o incidenţă gravă asupra pielii noastre, grăbind procesul de îmbătrânire. În esenţă, tenul nostru este oglinda stilului nostru de viaţă. Experienţa Această colecţie este creata în urma descoperirilor cosmetice de ultimă generaţie, devenind o gamă exclusivă ce conţine ingrediente active avangardiste şi excepţionale, cu texturi deosebite şi rezultate fără precedent.




















Ingredientele Dorinţa lui Miriam Quevedo a fost să creeze o linie de produse care să fie extrem de eficiente dar, în acelaşi timp, usor de folosit, care să conţină 40 de ingrediente active de ultimă generaţie şi oferă 40 de beneficii excepţionale. Fiecare produs conţine concentrat de Black Baccara, o specie foarte rară de trandafir, Smart SKINutrients şi un amestec de ingrediente botanice preţioase şi rare. Colecţiile exclusiviste de îngrijire a părului conţin ingrediente active şi preţioase precum pudra de platină şi diamant, aur de 24 de carate micronizat, ulei de caviar alb şi keratină, care protejează firul de păr precum un scut, rezultatul fiind un păr regenerat din profunzime, strălucitor, sănătos şi elastic.









Comentarii

Postări populare