“A Piano in the Living Room”, un eveniment Boem Club Pianos si Frasini Residence


Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania, impreuna cu Frasini Residence, un ansamblu rezidential cu o arhitectura unica, reformuleaza ideea de “acasa”, o redefinesc ca fiind “primul spatiu cultural la care are acces un copil” si prin intermediul caruia se formeaza si se raporteaza la mediul inconjurator.


Crearea si dezvoltarea culturii muzicale incepe in familie, “A Piano in the Living Room” isi propune sa atraga atentia asupra necesitatii crearii unui ambient propice in fiecare casa, in fiecare sufragerie, astfel incat ‘acasa’, sa redevina, asa cum era in perioada interbelica, si un spatiu cultural, un spatiu care sa uneasca familia si prietenii in activitati muzicale, placute, relaxante, care sa aduca in casa fiecaruia timp calitativ in familie, exprimat prin momente unice petrecute impreuna.


Copiii care sunt expusi unui mediu muzical familial au rezultate mai bune la scoala, li se dezvolta gandirea, imaginatia, memoria, devin mai atenti la mediul inconjurator, se dezvolta armonios din punct de vedere cognitiv si social, incep sa aprecieze valorile morale si estetice prin si cu ajutorul muzicii, datorita faptului ca muzica este un limbaj universal uman prin excelenta, care, fara cuvinte, exprima esenta “faptului de a fi in lume”, cum spunea Heidegger.


Ne dorim ca prin acest eveniment sa aratam ca fiecare casa poate deveni un spatiu cultural unic si fiecare familie poate sa isi creeze acest spatiu in propria casa, creand prin intermediul ascultarii si practicarii muzicii de calitate un ambient placut pentru cei apropiati si totodata premisele unei dezvoltari armonioase pentru copii.


Evenimentul va avea loc Sambata, 18 Noiembrie, incepand cu ora 16.30 la Frasini Residence si va fi unul neconventional din punct de vedere al spatiului inedit in care se va desfasura. Participantii vor audia piese interpretate de muzicieni de la Boem Club si prieteni Boem Club Pianos, care sustin initiativele culturale pentru integrarea muzicii de calitate in viata cotidiana.


Despre Frasini Residence


Frasini Residence este un ansamblu format din vile in sistem duplex cu intrari si curti individuale, situat in Orasul Chitila pe strada Frasinului. Solutia Arhitecturala adoptata este una dintre cele mai apreciate din zonele rezidentiale din Bucuresti si din jurul acestuia, ceruta si executata in spiritul proiectelor  functionale si practice, care sa aduca proprietarului bucuria unor spatii gandite sa incante, sa relaxeze si sa creeze mediul perfect pentru a trai.

Despre Boem Club Pianos


Boem Club Pianos este cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din tara, cu un stoc permanent de peste 30 de piane cu coada si pianine acustice noi, precum si reconditionate integral pe linie de fabrica.
Pianele cu coada marca Boem Club Pianos sunt potrivite atat pentru resedinte personale, cat si pentru sali de concert sau institutii de muzica. Pianinele acustice sunt recomandate atat pianistilor aflati la inceput de drum, cat si celor avansati, in egala masura.

Comentarii