C-așa-i românul când se-nveselește: mănâncă, bea, dansează și... cântă!






De Ziua Națională a României, ia-ţi straiele de sărbătoare şi vino la restaurantul Ikaria Taverna, pentru că sărbătorim... româneşte! Începând cu ora 17:00, te aşteptăm în Bulevardul Pipera 1S cu miresme autohtone! Am pregătit pentru tine şi prietenii tăi un bogat bufet românesc, rece și cald și o selecţie de dulcegării, din care poți servi cât te țin curelele!

Vinete, icre, zacuscă, pastă de brânză picantă, ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan afumat, sărmăluţe în foi de varză, bulz ciobănesc, cârnăciori, mititei, salată orientală, borș de pește sau iahnie de fasole, sunt doar câteva dintre bucatele ce vor fi pe masă, la discreție!


Pentru ca toate bucatele să alunece cât mai ușor, vom avea, din partea casei, vin fiert... pe săturate!


Vorba versurilor: măi, ce-om mai dansa și ce-om mai cânta! Românului îi place să se dea în spectacol, așa că, talentaţii se pot înscrie concursul karaoke, cu premii! Premiul cel mare va fi o cină pentru două persoane, la Ikaria Taverna!
Pe langă marele premiu, cei prezenţi vor putea alege cea mai bună voce masculină şi feminină, cel mai bun duet și cel mai frumos costum!


Intrarea la acest eveniment se face doar pe bază de rezervare! Detalii despre meniul complet poți găsi la: http://taverna-ikaria.ro/1-decembrie/


Pentru rezervări, sună-ne la numărul de telefon: 0727 733 187

De astă dată, o vom face lată!

Comentarii

Postări populare