Zâmbet fericit și sănătos pentru copilul tău Elgydium Kids - pentru dinți zâmbitori în viitor





Vrei să te asiguri că micuțul tău se va bucura de dinți sănătoși și strălucitori la orice vârstă? Frumusețea zâmbetului se definește întâi prin sănătate orală, obținută cu produse utile și eficiente, dar totodată distractive și atrăgătoare. 


Deoarece bunele obiceiuri de îngrijire de la cea mai fragedă vârstă reprezintă o prioritate în prevenirea problemelor dentare, Laboratoarele Pierre Fabre au creat Elgydium Kids (pentru copii între 2-6 ani) și Elgydium Junior (pentru copii între 7-12 ani).
Pastele de dinți Elgydium Kids și Junior au arome delicioase: căpșuni, banane și rodie - pentru copii între 2-6 ani, și aromă de gumă de mestecat pentru copii între 7-12 ani. În plus, acestea beneficiază de o formulă eficientă pentru o protecție superioră anti-carie, ce conține:
·      Fluorinol - Fluorură organică de înaltă performanță (a 2-a generație de aminofluoruri) brevetată de Pierre Fabre, ce accelerează remineralizarea dinților și ajută la protejarea împotriva atacurilor acide.
·      Siliglycol - Peliculă de apărare filmogenă ce inhibă proliferarea bacteriană și prelungește fixarea fluorurilor pe smalțul dinților chiar după ridicare (+30% fluoruri fixate).


Periuțele de dinți Elgydium Kids și Junior sunt disponibile în mai multe culori și vin în două variante: cu peri moi și formă ovală, adaptate pentru dinții de lapte (2-6 ani) și cu peri specializați, pentru a pătrunde în spațiile interdentare unde este dificil de ajuns (7-12 ani).
În plus, SCHIMBAREA PERIUȚEI DE DINȚI la 3 luni, O ALIMENTAȚIE variată și echilibrată, FOLOSIREA UNEI PASTE DE DINȚI adaptate vârstei și VIZITAREA MEDICULUI STOMATOLOG cel puțin o dată pe an vor menține cu siguranță zâmbetul sănătos al copiilor.
Produsele Elgydium sunt disponibile în farmacii. Cere sfatul medicului stomatolog sau farmacistului pentru o recomandare potrivită Elgydium Kids sau Junior!
Pentru mai multe întrebări și informații despre Elgydium, accesează: www.facebook.com/ElgydiumRomania/ sau www.pierrefabre-oralcare.ro.  





Comentarii

Postări populare