ECCO INTRINSIC




 

Vremea calda aduce o serie de activitati in aer liber, cum ar fi concertele in parc, mesele festive la iarba verde si festivalurile din marile orase. Conceputa in acest sens, colectia ECCO INTRINSIC SANDAL tine pasul cu viata agitata a verii.






Jucausa si moderna, noua colectie de sandale este ideala pentru zilele fierbinti de vara. ECCO INTRINSIC SANDAL ofera un design contemporan dar cu subtilitati atletice pentru oamenii dinamici ce nu vor sa fie constransi de reguli.
 
In conformitate cu trendul athleisure, ECCO INTRINSIC SANDAL debuteaza cu o fata superioara elastica cu curele reglabile, ce  asigura atat confort cat si o fixare buna pe picior. Constructia joasa a sandalelor ofera o pozitie naturala pentru picior, pentru o experienta exceptionala de mers pe jos, iar talpa direct injectata din poliuretan este flexibila si usoara. 

La fel ca toate modelele ECCO Sport, colectia ECCO INTRINSIC SANDAL este realizata in fabricile detinute de companie folosind un proces inovativ, Direct-injection Process. Acest lucru creeaza o unitate durabila, care absoarbe orice soc si creeaza legatura dintre partea superioara si cea inferioara a sandalei fara a utiliza lipici sau cusaturi.

Introducerea acestei noi sandale inspirata din sport extinde colectia ECCO INTRINSIC a brandului, depasind astfel orizonturile. 

 




 


Colectia de sandale ECCO INTRINSIC se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Comentarii

Postări populare