Korres Wilde Rose s-a lansat oficial în România






Ingredientul cheie al acestor produse este trandafirul sălbatic, iar noile produse-tratament se adresează unui ten neuniform, cu pete pigmentare și semne vizibile de îmbătrânire, transformând tenul tern într-unul radiant, luminos, proaspăt și revitalizat, de la prima aplicare.

Trandafirul sălbatic a fost întotdeauna un simbol puternic în istoria Korres, astfel încât a devenit sinonim cu marca elană de îngrijire a pielii.  Este ingredientul descoperit de fondatorul Geroge Korres pentru prima sa formulă cosmetică. Aici voi aminti prima cremă de față hidratantă, rezistentă 24 de ore, lansată în anul 1996. Descendentă a celui mai popular lixir  al frumuseții Korres, uleiul cu extract de trandafir sălbatic pentru petele pigmentare, crema hidratantă WILDE ROSE 24h a reprezentat prima inovație globală a mărcii.






Ce conține gama de produse Korres?

- Crema de zi îmbunătățită cu extract de Imperia Cylindrica, planta de deșert care oferă hidratare timp de 24 de ore

- Ser de față și ochi, un produs unic cu extract de baobab, ce acționează ca  tensor, prevenind apariția ridurilor

- Cremă contur ochi, care oferă luminozitate și netezește zona din jurul ochilor, estompând, în același timp, cearcănele și liniile fine.

- Colour Correcting Cream SPF 30 care corectează, calmează și luminează pielea.

Tote aceste creme sunt boate în vitamine C, de nouă ori mai ridicat decât sucul unei portocale în acizi grași esențiali omega 3, 6, 9 i vitamina A. Toată gama contribuie la distribuirea uniformă a melaninei și la îmbunătățirea generală a texturii tenului. Această conferă pileii o strălucire unică și un aspect radiant.






97% dintre femei încântate de aceste produse în cadrul unui proiect numit The Overnight

Produsul Korres Wilde Rose Advanced Repair Sleeping Facial este un tratament inovator pentru revitalizarea , hidratarea intensă și strălucirea tenului, literalmente un somn bun într-o sticluță. Acesta a fost dezvoltat în jurul științei somnului și al ritmului circadian, ceasul nostru interior, pentru ca până dimineață să îi ofere pielii catifelarea unei petale de trandafir. Pielea devine mai luminoasă, uniformizată și extrem de radiantă zi după zi.






Ingredinetele naturale pe care le conține gama Wile Rose

Super Vitamina C- formă specifică de vitamica C stabilizată, care sporește nivelul de absorbție al vitaminei C cu până la  de 10 ori mai repede, maximizând efectul de luminozitate. Inhibă activitatea tirozinazei și reduce apariția decolorărilor. Oferă protecție antioxidantă și stimulează sinteza colagenului pentru a reduce liniile fine și pentru a crește elasticitatea pielii.


Ulei de trandafir sălbatic- o sursă naturală de vitamina C, bogat în acizi grași omega 3, 6, 9 și vitamina A. Reduce liniile fine și dicromiile, ajutând la distribuirea uniformă a  melaninei. Are proprietăți calmante și hidratante.

 Extact de Psysalis Angulata- pricipalul factor de protecție împotriva îmbătrânirii. Protejează împotriva razelor infraroșii și a radiației termice, contribuind la procesul de sinteză al colagenului.

Bisabolol și extract de ghimbir- o combinație echilibrată de anti-itritanți naturali care reduc eritemul. Acționează împotriva efectelor negative ale poluării, variațiilor de temperatură și a radiațiilor solare.
















Comentarii

Postări populare