SER ROSE PEPPER CU ACȚUNE INTENSIVĂ PENTRU REMODELARE CORPORALĂ





Combate grăsimile localizate, stimulează lipoliza și microcirculația

APIVITA aduce ca noutate serul ROSE PEPPER, un nou produs inovator ce constituie un tratament holistic pentru fermitatea și remodelarea corpului.


Cu un parfum oriental cald și invăluitor, care care îmbină o serie de condimente cu extractul de trandafir și o formulă eficientă, bogată în ingrediente active și uleiuri esențiale, serul ROSE PEPPER va deveni cel mai mare aliat, pe tot parcursul anului!


Cu 88% ingrediente naturale, Serul pentru pentru fermitate și remodelare corporală este eficient în combaterea grăsimilor localizate. Acțiunea termică a extractului de piper rosu in combinație cu cel de trandafir, piper negru și alte 12 uleiuri esențiale prețioase ajută microcirculația și stimulează în mod natural arderea depozitelor de grăsime. Îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii și revitalizează aspectul său. 

Conține:
      
Un amestec activ de 12 uleiuri esențiale, care combate grăsimea localizată și îi conferă produsului un parfum 100% natural: lămâie, ienupăr, rozmarin, bergamotă, pin, grapefruit, portocală, chiparos, ghimbir, portocală amară, fenicul și neroli.
      
Extract de piper roșu și negru, iedera organică, extract de arnică organică și ghimpe cu acțiune detoxifiantă decongestionantă și de fermitate.

Ulei esențial de trandafir organic ce hidratează, regenerează și catifelează pielea.
      

Infuzie de ceai verde organic cu acțiune antioxidantă intensă și efect anti-îmbătrânire.

Mod de utilizare: se aplică pe pielea curățată o dată sau de două ori pe zi, cu mișcări circulare de masaj. Insistă pe zonele problematice.
TESTAT DERMATOLOGIC. NU conține parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, ftalați, PCM, NM.

Gama ROSE PEPPER este disponibilă în magazinul propriu APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SENSIBLU.


Vă așteptăm pe    

https://www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Comentarii

Postări populare