Noua gamă Tesori d’Oriente Byzantium: un mozaic de arome orientale!





Sezonul călătoriilor aduce o nouă veste: Tesori d’Oriente lansează Byzantium, gama inspirată din bogăția de culori, decorațiuni de lux și arome exotice ce au definit legendarul oraș din Antichitate. O plimbare printre clădirile somptuoase, cu mozaicuri bizantine și cu parfumuri create din ingrediente rare, este călătoria din vis pe care ritualul de îngrijire o imaginează.








Trandafirul negru, o raritate din Estul mistic
Noua gamă prezintă trei produse – parfumul, crema de duş şi crema de baie. Cele două ingrediente principale ale gamei Tesori d’Oriente Byzantium sunt labdanumul, o rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, ingredientul vedetă care se găsește doar în zona Halfeti, un sat tradițional din Turcia.
Trandafirul negru prezintă nuanțe roșiatice închise și are un parfum senzual, misterios, potrivindu-se perfect cu aroma caldă a labdanumului, într-un mozaic de miresme exotice.


ăsfăț senzual cu aromele Bizanţului Antic
Parfumul gamei Byzantium este intens şi unic prin amestecul eclectic de ingrediente orientale, precum în cazul tuturor produselor Tesori d’Oriente. Începutul poveștii din vechiul oraș-emblemă al Imperiului Bizantin debutează cu notele de scorțișoară, migdale și mimoze delicate. Pe măsură ce se aşază, notele de mijloc de miere și trandafir negru dezvăluie enigme din Antichitate, iar finalul grandios este alcătuit din notele lemnoase de oud, vanilie, mosc alb și cacao.





Gama Tesori d’Oriente Byzantium caracterizează perfect răsfățul oriental, care încântă toate simțurile. Parfumul produselor se menţine timp ȋndelungat, iar crema de duş şi cea de baie hidratează intens pielea, de la prima aplicare. 
Ambalajul produselor recreează mozaicurile puternic colorate din orașul cosmopolit al Antichității, un oraș care a redefinit luxul și eleganța.

Gama conţine:
Apă de toaletă 100 ml, 27 lei
Cremă de duş 250 ml, 12 lei
Cremă de baie 500 ml, 19 lei





Comentarii

Postări populare