Kids Food Fest – festivalul distractiei si hranei sanatoase pentru copii si parinti






Kids Food Fest, singurul eveniment culinar dedicat
copiilor si parintilor care vor sa descopere retete delicioase, intr-un mod care imbina relaxarea cu hrana sanatoasa, va avea loc in perioada 1- 4 iunie, intre orele 10.00 si 22.00,  la Verde Stop Arena (Bd. Barbu Vacarescu 162-164)!

Kids Food Fest ofera o alternativa sanatoasa pentru iesirile in oras alaturi de cei mici, promovand o viata gustoasa si plina de distractie!
Artizanii bunului gust vor prepara bucate speciale pentru copii, iar animatorii vor desfasura activitati distractive pentru intreaga familie!

La Kids Food Fest, distractia este garantata in cele patru puncte de atractie din Verde Stop Arena:

Food & Drinks Area – zona cu produse sanatoase pentru intreaga familie si nu numai;

• Vendori cu produse special create si adaptate pentru copii, avand ingrediente naturale si sanatoase (faina integrala, sare neiodata, prajituri fara zahar);
• Furgoneta Street Chefs, Bacania Companion, Camionetta, Meron si altii;
• Activitati de educatie culinara, workshop-uri de gatit pentru copii;
• Bar cu fresh-uri, smoothie-uri si bere artizanala Sikaru (pentru parinti);
• Stand cu sandwich-uri si grilled cheese;
• Stand cu supe creme;
• Inghetata sanatoasa/iaurt inghetat.


Chill & Chat Area – este o zona special amenajata pentru relaxare si socializare, cu pufuri si baloti de paie, corturi indiene,  mese pentru parinti si pentru copii.
Play & Fun Area – este zona de joaca unde, indemnati de animatori profesionisti, cei mici pot incerca cele doua tobogane gonflabile (dintre care unul imens, inalt de 11 metri), badminton, tenis de masa, face painting, baloane de sapun sau pot desena.

Stage Area – este o scena pe care se vor desfasura o multime de activitati: ateliere de gatit cu Simona Pope, Vlad Robert Petrescu, Andra Dudea, Tania Bordianu; Teatru cu Toni Dumitrescu, spectacole pentru copii si alte evenimente surpriza.

At Kids Food Fest you can be a grown up and act like a kid, it's fine, just have fun!

INTRAREA ESTE LIBERA! 

Comentarii

Postări populare