Serum bio la pret atractiv de la Love Only Organics




Stim ca pielea din jurul ochilor are nevoie de ingrijire speciala, si tocmai de aceea este indicat sa folosesti un produs cat mai natural pentru aceasta zona delicata. Ei bine, nu trebuie sa sacrifici eficienta daca folosesti un produs care are in compozitie doar ingrediente naturale.

Serumul de ochi 100% natural si 100% BIO de la Love Only Organics este eficient, mai ales atunci cand vrei sa scapi de cearcane accentuate, de aspectul de “ochi obositi” si de ridurile inestetice.

Shine Brightly de la Love Only Organics

Contribuie la imbunatatirea aspectului ochilor obositi, iar amestecul bogat de nutrienti va reda feminitatea si naturaletea chipului tau. Este ideal pentru toate tipurile de ten si a fost  creat pe baza de uleiuri antioxidante de Ceai Verde si Argan, iar acest lucru il face pretios si eficient in reducerea nivelului stresului oxidativ.

Vei descoperi, dupa folosirea lui, ca pielea ta va deveni mult mai fina si intinerita.

Uleiul de semințe de Cactus “Prickly Pear” ecologic, cu un continut de peste 60% acid linoleic si extrem de bogat in vitamina E, este ingredientul-minune, care face parte si el din compozitia acestui serum. Un alt antioxidant puternic, pe care  Shine Brightly il contine este uleiul de macese , bogat in vitamina A.

Serumul de ochi  contribuie la neutralizarea radicalilor liberi in timpul zilei si sustine functia naturala de reparare a pielii in timpul noptii.

Extractele Bio-dinamice de cafea verde si Fenicul contribuie, de asemenea, la stimularea circulatiei si  reducerea retentiei de fluide.

Toate ingredientele sunt  BIO, certificate ecologic.
Toate uleiurile vegetale sunt presate la rece şi nerafinate.

Comentarii

Postări populare