Intelepciunea si durerea in viata unei femei

by Elena Cucicovschi- Hellen Concept Store


Din pacate, este foarte greu sa devii acea femeie adevarata doar ascultand sfaturi.
Femeia se formeaza, se slefuieste prin experienta traita. Fericirea, e starea ta de bine care iti da aripi dar nu te invata nimic.
Tu esti in proces, savurezi fiecare clipa traita fericit si nu stai sa analizezi ce sa intampla, doar simti. In schimb, durerea e cel mai bun profesor.
Durerea este proba credintei. Doar atunci cand suferi dai examen de capacitate la “ Inteligenta inimii – legatura intre ce simti si ce gandesti, intre suflet si cap”.
Intelepciunea unei femei se manifesta prin capacitatea de a delimita trairile din dragoste si durerea de la asteptarile nerealizate, mai ales in relatiile cu barbatii.
Femeia care a trait “durerea”,  deja stie cum sa treaca peste ea.
O latura deosebita a feminitatii tale  esta capacitatea de a accepta, a intelege experienta traita si de a o primi in stare de multumire si bucurie.
Punctul de durere – este initierea femeii in “ Femeie”.
 Asta este un moment de trecere de la o etapa la alta a maturitatii tale, este urmatorul nivel al puterii feminine.
In acest proces de initiere din cauza durerii, cel mai important lucru este sa ai grija de sufletul tau si credinta ta. In manifestarea acestei credinte  este adevarata putere a femeii.

Principiul initierii consta in a inlocui suferinta  in suflet cu intelegerea sensului la tot ceea ce se intampla, constientizarea nevoii de initiere.

Dragele mele, sa nu va fie frica sa va confruntati cu durerea, sa nu va fie teama de ea. Totul are sensul sau, chiar daca e greu momentan sa gasesti explicatii. Explicatiile vin mai tarziu, cand durerea nu-ti mai arde sufletul atat de crunt. 

Cand te lasa sa inspiri si sa expiri linistit.
Provocarea initierii consta in faptul de a alunga iubirea din suflet si sa  faci loc fricii si durerii. Femeia, categoric, nu trebuie sa cada prada acestor sentimente cu vibratii joase. 
Doar asa, ea va demonstra puterea si intelepciunea feminina pe care o are de la mama natura.
Imunitatea spirituala a femeii este bazata pe iubire si credinta in miracol.

Pentru o femeie e foarte complicat sa solutioneze o problema daca se gandeste mereu doar la ea. Cand femeia se gandeste neincetat la problema, ea sufera. Acest lucru ii este contraindicat, altfel femeia imbatraneste.
Suferinta este un proces care o ajuta pe femeie sa se elibereze de  durere.

In antichitate, femeia care suferea – plangea in hohote si urla. Datorita lacrimilor si tipetelor, durerea pleaca mai repede.

Tot in antichitate, femeile care sufereau, impleteau coronite pe care le lasau sa pluteasca pe apa. In acest ritual e ascunsa esenta etapelor de initiere: mai intai iti faci griji, te gandesti, doresti si dupa – lasi in voia sortii.

In fiecare basm sau legenda despre femei, cand eroina este intr-o situatie de criza si vrea sa-si ea ramas bun de la viata, neaparat ii vine ajutor…



Femeia pana nu lasa problema in voia sortii, va fi blocata, nu va primi ajutorul din afara.

Dar, in momentul cand intelege ca nu poate gasi rezolvare singura, se resmneaza, lasa problema sa plece in Univers, doar atunci ea se deschide pentru a primi ajutor. Volumul ajutorului depinde de volumul increderii pe care il simte fata de Univers,  fata de soarta,  fata de Dumnezeu, Creator. Fiecare are credinta lui.

Cand ea nu mai are puteri sa lupte cu problema, cand o lasa sa plece, nu se mai tine agatata de ea, ramane amortita, nemiscata, in asteptare…

Acesta este  urmatorul stadiu de initiere. Este un test de credibilitate in Univers. Soarta ii verifica rabdarea, intelepciunea. Fiecare situatie are ciclul si ritmul sau. Important e sa nu aveti asteptari. Daca nu ai asteptari, nu te dezamagesti. 

Asta e cea mai importanta regula. Si urmatoarea etapa a intierii este stadiul  cand primesti.

“ Initiatorii clasici” sunt: parintii, barbatii, copii, oamenii apropiati, prietenii, dusmanii, colegii… Dar initierea fundamentala se intampla datorita barbatului. El este initiatorul cel mai important. Da,  el te conduce catre urmatorul nivel de dezvoltare, datorita lui  devii mai matura.

Inteleptii spun: alaturi de fiecare femeie se afla anume barbatul ei, pe care i l-a trimis cerul. Obiectivul femeii este sa inteleaga de ce si pentru ce.

Unica menire a femeii e sa fie fericita.
Fiecare zi care iti este data, traiesti-o ca pe ultima. Nu lasa resurse de putere, energie dar investeste totul in ce simtiti si ce traiesti acum si aici.

Fiecare dintre noi este obligata sa-si traiasca propria durere…  Nu tineti totul in voi, traiti toate aceste momente de suferinta pentru a va maturiza. O femeie matura este cea care isi asuma responsabilitate atat pentru fericirea sa atat si pentru suferinta sa.

Va reamintesc ca urmatorul workshop sustinut de Elena Cucicovschi va avea loc luni, 8 februarie 2016.

Gasiti detalii aici- www.lumeaintrend.ro






Comentarii

Postări populare