O geanta, mai multe posibilitati!


 Functionale si indispensabile, gentile sunt accesoriile care „puncteaza” stilul personal. Nu degeaba se spune ca o femeie nu are niciodata suficiente genti in garderoba. „O Bag!” nu este o exclamatie, ci numele unei linii de genti foarte ingenioase si deloc pretentioase. Imaginate de designerul Emanuele Magenta, aceste accesorii „Made in Italy” au un design fresh, dinamic si urban, care le face irezistibile.



Ideea s-a nascut din convingerea personala ca se poate realiza un produs calitativ si original, cu un pret accesibil, 100% in Italia. Am vrut sa dezvolt conceptul versatilitatii unei genti care se poate transforma in diferite moduri, prin intermediul unor accesorii ingenioase. Mai exact, o geanta O Bag poate deveni in mai putin de 3 minute o geanta de shopping sau una de oras, un cos de vara sau o geanta sofisticata de iarna”, spune designerul.



Toata aceasta „magie” se datoreaza conceptului unic al gentii: practic, pe baza realizata din silicon placut la atingere, se pot aplica diferite accesorii: un sac de panza, canvas, lana, in interior, manere din piele Alcantara sau din funie impletita, gulere din blana artificiala sau naturala (in cazul in care vrei sa o porti iarna). Ideea este ca O Bag se adaptează usor fiecarui anotimp si satisface necesitatile din viata oricarei femei. Este o geanta simpla si moderna, usoara, practica, placuta la atingere si impermeabila, ce vine intr-o multitudine de nuante, ce se pot adapta cu usurinta tuturor necesitatilor, stilurilor si gusturilor vestimentare.



Mix&Match este conceptul acestei linii de genti care este disponibila in trei modele: O Bag, O Bag Mini si O Pocket, iar in Bucuresti le puteti achizitiona, in exclusivitate, prin Chasse aux Couleurs, in incinta galeriilor comerciale J.W. Marriott.



Chasse aux Couleurs este un magazin boutique multibrand situat in Galeriile de lux The Grand Avenue din hotel J.W. Marriott, infiintat in 2014 care si-a propus sa prezinte pe piata din Bucuresti noi brand-uri cool internationale si autohtone: O'Bag, ceasurile O'Clock, O'Pocket, O'Chic, O'Folder, O'Basket, Space Style Concept, NAIV Clothing, Adelina Ivan, by Sonja (Hand-made jewelry),  Andrea Winter. In primavara anului 2016 Chasse aux Couleurs va fi prezent si in Baneasa Shopping City.

Comentarii

Postări populare