Ofera-i fermitate tenului tau cu SVR Liftiane!



Cum sa pastrezi o piele tanara si sanatoasa? Simplu- tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija de ea si sa descoperi factorul principal care duce la imbatranirea pielii noastre.

Este momentul sa provocam ridurile si  petele care, de obicei, apar din cauza soarelui si sa actionam impotriva lor… 
Le putem contracara cu SVR- Liftiane, primul tratament anti-imbatranire, care, datorita combinatiei a doua ingrediente active importante: resveratrol si acid pur hyaluronic, poate face adevarate minuni!




SVR Liftiane

RVS Liftiane include 4 produse care pot ajuta sa va mentineti pielea tonifiata, supla si radianta. Am avut placerea de a incerca Liftiane Creme si Ser Liftiane (celelalte doua produse care alcatuiesc linia sunt Liftiane Creme Riche si Liftiane Yeux Levres +) si trebuie sa recunosc un singru lucru- rezultatele sunt vizibile!

Liftiane Crème mi-a oferit senzatia de piele supla, fina, inca de la prima aplicare. Este o crema excelenta si ca baza de machiaj, iar cine o va incerca ii va gasi utilitatea si in acest scop.





Serul Liftiane de la SVR

Acest ser contine cea mai mare concentratie de resveratrol pur.  Are menirea de a netezi ridurile si de a redefini frumusetea tenului. Efectul este de lunga durata si ofera  stralucire. 

Contine  gluconolactona, o formula inovatoare,   capabila sa inchida porii si sa ofere timp de opt ore  hidratare intensa.




Liftiane Crème Riche pentru pielea ridata si foarte uscata si Liftiane Yeux Levres +, pentru zona “dramatica” din jurul ochilor si a buzelor

Tratamentul intensiv anti-rid, pentru pielea foarte uscata aduce in prim-plan Liftiane Crème Riche, cu un continut ridicat nutritiv, din care nu lipseste un ingredient-minune: untul de shea.

Pentru zonele care imbatranesc cel mai repede,  pielea din jurul ochilor ( asa-numitul “cod de bare”)  si  cea din jurul buzelor, SVR a creat Liftiane Yeux Levres +. O crema-minune care poate reduce cearcanele si pungile in doar doua saptamani.




Comentarii

Postări populare