Poveste delicioasa cu parfum de dragoste- Eau de cologne pentru ea si el, pe baza de feromoni organici







Te invit intr-o calatorie speciala, pe un taram de basm. O calatorie interioara, de descoperire si auto-descoperire.
Hai sa te bucuri de prima apa de cologne pe baza de feromoni naturali: 

Delicious by Your Personal Aroma - love cologne  for gods and goddesses

Eau de cologne artizanala, delicioasa, mitica, pentru zeii si zeitele de azi si dintotdeauna.

Poveste de dragoste
Parfumierul roman Raluca Vasile, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma, a raspuns, deloc întamplător chiar in luna iubirii, unei provocari. Provocarea de a capta esentele misterioasei si eternei atractii dintre feminin si masculin, dintre yin si yang, intr-un duo de parfumuri pretioase, seducatoare.

“Delicious” by Your Personal Aroma ti se dezvăluie din două potire ingemanate, care captează esente rare, pretioase si feromoni organici, revelandu-ti secretele alchimiei magice a esentelor naturale.

Pentru zeitele eterne: Godilicious -Love Cologne for Goddesses, 50 ml, 250 lei.

Eau de cologne presarata cu dragoste pentru Zeita din tine, invaluita in note mitice de lychee, fructul pasiunii, neroli, bergamota, mar verde, masoia, lemn de santal si ambra.

Special pentru zeita din tine, Godilicious este disponibil ai in varianta custom made for a Goddess, 700 lei. 




Chintesenta a feminitatii ascunsa in sticluta-pandantiv vintage si transformata intr-o bijuterie pretioasa, prin textul dantelat din argint cu rodiu alb inoxidabil, creatie Skin Deep & Moogu Contemporary Jewelry, pentru Your Personal Aroma.

Pentru zeii moderni: Oudilicious - Love Cologne for Gods, 50 ml, 250 lei.

Lasa-te cucerit de Apa de colonie a zeului modern si de notele ei pretioase de oudh (“lemnul zeilor”), iasomie, coacaze negre, mistica tămaie de Indii, ceai verde, pruna, lime, ghimbir, lemn de guaiac, mesteacan cu note de piele si tabac.

Si ce cadou ar fi mai potrivit pentru a celebra legatura speciala dintre voi daca nu acest set delicios de seducator semnat Your Personal Aroma? Godilicious - Love Cologne for Godesses si Oudilicious - Love Cologne for Gods, 2 x 50 ml, 400 lei.


*Gama Delicious este disponibila in boutique-ul online propriu yourpersonalaroma.com si in concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti. 



Magnetism mitologic

Delicious - o cologne seducatoare pentru zei si zeite, pe baza de feromoni naturali, din taramul de basm al  atractiei irezistibile si al esentelor naturii.

Sentimentul acela unic pe care il ai în clipa in care întalnesti o aroma şi stii ca face parte din tine. 

Cand iti dai seama ca parfumul acela este al tau, ca te reprezinta cel mai bine.

Nu este doar o emotie, nu este doar o poveste.

Este mai mult decat atat: o poveste de dragoste la prima pulverizare. O convingere. O descoperire a esentei tale interioare.  Ştii ca iti apartine.

Pentru ca, pur si simplu, vei purta parfumul tau unic - al tau in cea mai naturala versiune a ta!





Be Godilicious, be Oudilicious, it’s So Delicious…


Despre parfumurile artizanale Your Personal Aroma by Raluca Vasile

Toate parfumurile Your Personal Aroma by Raluca Vasile au la baza esente naturale rare, nobile si sunt artizanale, fiind create de parfumierul Raluca Vasile dupa metoda traditionala de la Grasse, dar si dupa metode arhetipale din parfumeria orientala, africana si asiatica.

Produsele Your Personal Aroma sunt disponibile in boutique-ul online propriu www.yourpersonalaroma.com si in concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti.  

Afla de pe www.facebook.com/YourPersonalAromaParfums ce capitole se scriu zilnic in povestea parfumurilor  Your Personal Aroma by Raluca Vasile.

 ***
Raluca Vasile - Parfumier & Consultant in Branding multisenzorial

Raluca Vasile este consultant international in branding senzorial si singurul parfumier roman certificat New Luxury code (pentru creare de parfumuri naturale din esente organice rare). Un parfumier roman cu studii de specialitate in arta parfumeriei la Londra, Grasse si Milano si design multisenzorial la Seattle WA.




Comentarii

Postări populare