Florena, noua revelatie din muzica romaneasca, debuteaza astazi cu piesa “Behind the Shadows”





Cunoscuta publicului in urma participarii la emisiunea-concurs X Factor, din echipa lui Dan Bittman in 2013, Florena isi lanseaza astazi piesa de debut “Behind the Shadows”, cu care tocmai s-a calificat in semifinala Eurovision.

La doar 16 ani, se pare ca Florena deja isi croieste drumul sigur catre topurile muzicale, cu atat mai mult cu cat este sustinuta de Gabriel Huiban, producatorul caruia i se datoreaza succesul unor hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q).  Tot el este responsabil de productii de top ale unor artisti cunoscuti, printre care Alexandra Stan, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.





Mai mult, la piesa “Behind the Shadows” au lucrat, impreuna cu Gabriel Huiban, atat Laurentiu Duta, cat si Adam Powers.

Pe langa interpretarea dramatica si convingatoare a piesei, intre atuurile Florenei se numara si faptul ca, desi este atat de tanara, este constienta ca pe langa talent ai nevoie si de multa munca. Inca de la varsta de cinci ani, artista a investit in promitatoarea ei cariera mii de ore de lectii de canto si de pian.

Link piesa “Behind the Shadows”https://www.youtube.com/watch?v=aPCY9uuEK7g


Comentarii

Postări populare