MOOGU se alatura designerilor internationali la Pure London 2016






Luna februarie marcheaza pentru MOOGU o noua prezenta in cadrul unei manifestari expozitionale internationale – Pure London 2016. Dupa ce in toamna anului trecut, colectiile de bijuterie contemporana ale Andreei Mogosanu au fost dezvaluite la International Jewellery London, feedback-ul inregistrat din partea buyerilor fiind unul incurajator, debutul lui 2016 aduce cu sine o revenire in capitala Marii Britanii, de data aceasta in contextul celui mai amplu eveniment dedicat tendintelor ready-to-wear, fashion si accesorii.




Aflat la editia cu numarul 39, Pure London reuneste sub impresionanta cupola a Olympia Grand, peste o mie de branduri de moda si accesorii, trade-show-ul atragand la fiecare inceput de sezon o audienta alcatuita atat din reprezentanti ai celor mai importanti retaileri internationali, marci emergente sau new-entries cu potential, cat si din numerosi buyeri, editori ai publicatiilor glossy sau trendhunters. Pure London este mai mult decat un eveniment in cadrul caruia designerii din intreaga lume isi dezvaluie propunerile aferente sezonului urmator, locul in care se decripteaza tendintele si se traseaza liniile directoare in retail, visual merchandising, ecommerce etc.






In perioada 14-16 februarie 2015, MOOGU expune la Pure London (Stand T111) doua colectii de bijuterii, recent finalizate: colectia de coliere si bratari realizata impreuna cu SkinDeep – brandul de accesorii urbane al designerului Marina Moldovan (mesajele inspirate de jocuri de cuvinte care deja au cucerit publicul roman prin versatilitate si prin aerul cool si fresh emanat - “Here&Now”, “SangBleu”, “OhShit” sau “Save&Hope”) si colectia de bijuterie contemporana “Animal Soul 2016”, alcatuita din reprezentari animale (14 modele) realizate din argint placat cu rodiu negru, aur roz si aur galben si incrustate cu pietre pretioase sau semi-pretioase.




Sustinut de platforme influente de networking si promovare a design-ului, precum si de importante organizatii internationale de buying, Pure London garanteaza o expunere media de exceptie, noutati din cadrul trade show-ului putand fi urmarite in timp real atat pe conturile de social media dedicate cat si in materialele tematice ale celor mai cunoscuti bloggeri internationali. Prin participarea la Pure London 2016, MOOGU se integreaza intr-un areal competitional menit sa impuna un nou standard al conceperii si organizarii colectiilor de bijuterie.






Pure London 2016 este gazduit de Olympia London, iar colectiile MOOGU pot fi admirate la Stand T111.

In Romania, bijuteriile MOOGU sunt disponibile pentru comanda online in shop-ul www.moogushop.com si in boutique-urile Molecule-F – www.molecule-f.com si Molecule F Concept Store (Promenada Mall).


Comentarii

Postări populare