Victoria’s Secret a lansat colecția de costume de baie

Destinația: oriunde, însă la mare. Cu toții ne dorim o vacanță însorită și o colecție de costume de baie, inspirată din cele mai atrăgătoare destinații de vacanță, care te va binedispune cu siguranță.

Colecția de costume de baie Victoria’s Secret a sosit în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și vă putem spune că este absolut fabuloasă pentru orice tip de siluetă.

Colecția prezintă stilurile iconice ale mărcii pe care le cunoașteți și le iubiți, precum și noi forme și piese în tendințe. Pregătiți-vă să străluciți cu detaliile glitter - costumele de baie cu inserții de cristale sunt piesa de rezistență atât pe plajă, cât și la cocktailurile de la apusul soarelui. Colecția Mix and Match vă permite să fiți propriul stilist, cu o varietate de stiluri, modele și culori pentru a obține un look unic pentru voi. De asemenea, veți găsi variante actualizate ale modelelor clasice, cum ar fi bikini cu șnururi, articole glamour dintr-o singură piesă și evident stilurile must-have, ce prezintă barete strălucitoare și detalii metalice în forma „V”. Baywatch is back! Slip cu talie înaltă, croi brazilian, forme asimetrice, plus elementele clasice precum bikinii cu șnururi în laterale și cei hipster reprezintă noile must-have pe nisipul fierbinte.

Tehnologia modernă pe care se bazează sutienele iconice Victoria’s Secret se regăsește și în gama de costume de baie pentru o potrivire perfectă, tradusă în susținere, confort și bineînțeles, mult sex appeal. Victoria’s Secret iubește formele feminine în toate măsurile, până la 40 D și XL. Colecție inspirată de destinațiile preferate de pe litoral. Campania Swim le prezintă pe Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Imaan Hammam și Taylor Hill evidențiind individualitatea și stilul personal al fiecărui model.

Comentarii

Postări populare