Îți dorești să savurezi deserturi premium, realizate pe bază de zahăr de cocos, cel mai sănătos îndulcitor din lume cu un indice glicemic aproape de 0?

Răspunsul e simplu: le găsești la Chez Marie Confiserie, în București, cu livrare în oraș sau împrejurimi, dar și în țară pentru comenzi personalizate.

Cum a început povestea Chez Marie Confiserie?

Dintr-o mare pasiune pentru dulciuri premium, de cea mai bună calitate, pe care Alexandra dorea să le ofere în primul rând fetiței ei, familiei și celor dragi.

Pentru că în București nu avea un loc care să îi satisfacă real dorințele: baby friendly, lactose free, gluten free, natural sau fără zahăr, Alexandra a hotărât să deschidă Chez Marie Confiserie.

Ce deserturi poți savura la Chez Marie Confiserie? Portofoliul de produse conține torturi, tarte, mousse-uri, macarons (și fară lactoză, unic în România), de asemenea și în variantă vegană, de departe, produsul cel mai vândut, apreciat și adorat de către clienți, cu textură perfectă, crocantă la exterior, pufoasă la interior și multă cremă!

Tot aici poți găsi toate cele necesare pentru evenimete:

set up și dulciurile aferente pentru candy bar: wedding concept baptism concept private party corporate events anniversary Dorințele pot deveni realitate cu ajutorul echipei de profesioniști de la Chez Marie Confiserie. Și dacă nu le-ai văzut deja pe la cunoscuții tăi, gogoșile pufoase care au invadat Instagramul sunt de la Chez Marie Confiserie.

Produse speciale pentru Paște

În perioada imediat următoare, începem pregătirile pentru perioada Pascală, iar în laboratorul Chez Marie încep să se coacă cozonacii, frământați de mână, pentru o textură pufoasă, iar ca ingrediente folosesc produse premium, ciocolată belgiană veritabilă, portocală confiată, cognac, crocant de alune, zahăr de cocos și nu în ultimul rând multă dragoste și pasiune.

Pentru toți iubitorii cozonacului care din diverse motive însă, aleg varianta vegană, există și această variantă realizată după o rețetă tare gustoasă, fiind aproape în totalitate, gust-textură, apropiată celei clasice.

Tot pentru această perioadă, poți comanda și pască, realizată din aluat frământat la mână, lăsat domol să dospească, alintat numai cu bunătăți și apoi umplut cu brânză proaspătă din belșug.

Toate bunătățile despre care ți-am povestit le poți descoperi pe: www.chezmarieconfiserie.ro

Facebook: @chezmarieconfiserie Instagram: @chez.marie.confiserie

Comentarii

Postări populare