În lupta cu celulita, masajul cu bambus și-a găsit un adevărat aliat
Masajul cu bambus este, așa cum se știe deja de ani mulți, una dintre terapiile cel mai des alese. Beneficiile complexe pe care le are, transformă acest tip de masaj într-un adevărat rege al terapiilor de acest tip. Există însă loc de mai bine, întotdeauna. Acesta este și motivul pentru care, astăzi, vorbim despre aliatul pe care și l-a găsit masajul cu bambus în lupta cu celulita.
„Terapia prin VIBROMASAJ este procedura cu care am ales să combin masajul cu bambus în cazul clientelor mele. Procedura folosește masajul vibrațional ca și tehnică terapeutică. Acesta are un efect puternic tonifiant, revigorant și stimulează circulația sanguină. Manevrele mecanice de vibromasaj repetate periodic activează circulația în teaca nervului, favorizând nutriția și stimulând activitatea lui funcțională. Nodulii celulitici se sparg pe parcursul tratamentului, iar aspectul de coajă de portocală dispare după numai 3- 5 ședințe intensive”, explică Dan Bujor, master-trainer masaj.
Deloc dureros, acest tip de vibromasaj vine cu beneficii multiple, beneficii despre care vom vorbi în continuare:
- stimulează și reface proprietățile funcționale ale țesuturilor - combate oboseala și încarcă organismul cu energie - accelerează procesul de detoxifiere - ajută la distrugerea nodulilor celulitici și adipoși - crește nivelul endorfinelor din organism (oferind senzație de plăcere, relaxare) - reduce tensiune musculară și previne apariția contracturilor
Masajul vibrațional este recomandat persoanelor supraponderale, dar și celor suplu care se confruntă cu acel aspect de coajă de portocală. „De asemenea, eu recomand a fi făcută această procedură și de către persoanele care stau foarte mult timp la birou, persoanele care se confruntă cu contracturi musculare la membre, spate, gât, dar și cu dureri lombare/cervicale”, a completat Dan Bujor.
În ciuda faptului că vorbim despre o terapie sigură, specialistul are rezerve în a o recomanda pacienților care sunt urmăriți în zona problemelor cardiace grav, femeilor însărcinate, sau persoanelor care suferă de epilepsie, cancer sau boli genetice.
Comentarii
Trimiteți un comentariu