Street style, pentru primăvara asta care ba vine, ba pleacă...

























Fundul fără fund al abisului, cum spunea un scriitor... Nu mai știu cine, însă mie cam așa mi se pare iarna asta obositoare. A fost și încă mai este obositoare. Tânjesc după primăvară și încerc să uit de zilele  interminabil de nasoale, care parcă deschid un hău și mai adând de frig și nori. Plec cu gândul la ținutele de primăvară. E de-a dreptul chinuitor să nu poți purta deja hainele subțiri.

Descopăr un look sofisticat, dar în același timp rebel, permisiv, care parcă redistribuie haine ce au aparținut cândva altor vremuri. Un mix de modă vintage cu elemente noi, asta e moda străzii din alte lumi, asta e moda pasională a anilor 2018, cum îmi place mie să o numesc.

Femei cu abilitatea de a combina haine superbe- degajat, cu stil și cu acea capacitate ce demonstrează că imaginația poate avea rol primordial.

Escapadele mele pe net, pentru a descoperi moda străzii, mă ajută să aflu noutăți și mai apoi să imaginez ținute care mi se potrivesc. E adevărat, cu mult mai multă bâlbăială și stângăcie, sau poate cu lipsa unor piese vestimentare pe care le-aș dori pe mine... Dar asta nu e o barieră. Exuberața și dorința sunt mai presus de orice. Hai să le vezi și tu!

Vei descoperi multă, multă culoare, vei descoperi ținute în tandem cu propria ta fantezie, vei descoperi că nu trebuie să porți chestii mulate pentru a fi sexi și cu atitudine, vei înțelege că hainele largi îți vor satisface meteahna de a te simți liberă și în largul tău, vei simți până la urmă seninătatea și lejeritatea unor haine speciale.

Să mai spun că se poartă carourile, pantalonul larg, cosette, stil Gavroche, cum spunea o prietenă, sacourile largi și trench-urile foarte lungi...  Gențile în forme geometrice și culori vii, blana artificială și încălțămintea comodă... Alege, ai de unde!





































































































Comentarii

Postări populare