Săpunuri organice anti-celulită







Îmi plac foarte mult pentru că nu conțin coloranți, parfumuri de sinteză sau conservanți. Le recomand!


Dacă te numeri printre cele care doresc să își îngrijească pielea în mod natural, atunci aceste produse vor fi cele mai potrivite. Sunt certificate bio și au menirea de a combate celulita în timp record.

Ingredientele principale sunt spirulina, cacao, migdale, cafea sau ghimbir, precum și uleiuri esențiale cu rol anti-septic, stimulant, tonic, anti-iflamator și decongestionant. Oferă îngrijire delicată și pot fi acel tratament de top pentru combaterea vergeturilor și celulitei.

Săpunul cu unte de shea, minerale active și cărbune activ are rol hidratant și este bogat în fitosteroli.

Cărbunele activ și mineralele marine au rol purifiant și calmant și sunt o adevărată oază de sănătate pentru pielea cu aspect de coajă de protocală. O hidratează, aceasta devenind mult mai netedă și mult mai fină. Untul de shea, bodat ăn vitaminele A și E este perfect pentru prevenirea deteriorăii pileii.






Săpunul cu cacao și scorțișoară, pentru întărirea rezistenței pielii

L-am încercat și ador aroma de scorțișoară prezentă în acest săpun. Dovedește că poate fi mai mult decât eficient pentru ca pielea mea să arate impecabil. Folosește-l la masajul sub duș, este perfect! Printre ingredientele care compun acest săun se numără și uleiurile esenția le de ylang-ylang, mierea de albine și menta.






Săpunul cu ghimbir și cafea

Este indicat mai ales peilii care se confruntă cu vergeturi.Pe lângă ghimbir, despre care știm deja că are numeroase proprietăți vindecătoare, antioxidante, acest săpun conține și ulei esențial din semințe de struguri. Acesta împiedică uscarea și îmbătrânirea fixiologică a pielii. Detensionează epiderma și combate celulita, accelerând eliminarea toxinelor din organism.
 Cafeaua îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, datorită efectului său exfoliant, grăbind regenerarea celulelor. Uleiul esențial de eucalipt aduce acel plus de valoare, care face din acest săpun unul bun, chiar foarte bun! Îl recomand!









Comentarii

Postări populare