mi-rê cosmetics, exclusiv în Elysee


















Istoria  mi-rê  a început în urma întâlnirii a două femei pasionate de frumusețe, una de origine coreană și om de știință, expertă în Research & Development, iar cealaltă de origine europeană și specialistă în dezvoltarea pieței produselor cosmetice.







Miseong Kim și Elizabeth Armenta-Tremosa au împărțit aceleași valori în muncă, respect și exigență.
Entuziaste, cele două au urmat același obiectiv: de a oferi tuturor femeilor din lumea întreagă secretele K Beauty, creând produse inovative, eficiente, inteligente și simple, dezvoltate în intregime în Corea.

BiBi Nova - BB Cream and Foundation Cushion Technology 


Bibi NOVA este un produs hibrid, atât pentru make-up,  cât și pentru îngrijirea tenului. Este un adevărat produs all-in-one, pentru un ten ultra uniform și radiant. Pielea este hidratată și mult mai strălucitoare. Textura sa ușoară precum un voal oferă un finisaj ca de catifea și o stare de comfort pe întreaga durată a zilei, hidratând tenul mai mult de 8 ore. Este recomandat pentru toate tipurile de ten.

Exclusiv in Elysee! 20 ml/gr – 265 RON



Dual Contour NOVA Blush and Highlighter & Dual Contour Nova Contouring & Highlighter 


Este un produs ce conține highlighter și blush într-un singur flacon. Oferă contur machiajului de zi cu zi în doar două minute. Este mult mai ușor, mult mai natural și mult mai radiant!

Exclusiv in Elysee! 20 ml/gr – 265 RON








Brow Plume Perfection - Perfect Plume & BrowScara 

Brow Plume Perfection este un produs cu dublă acțiune, ce are multiple funcții benefice pentru toate tipurile de sprâncene. Sprâncenele sunt perfect modelate, fixate și mai mult decât atât, tratate în profunzime datorită complexului Black Food 17 ce conține 17 ingrediente precum soia neagră, fructe de acai și alte ingrediente prețioase, care protejează și hrănesc în profunzime.

Exclusiv in Elysee! 8 ml/gr – 225 RON

















http://www.elysee.eu.com/

Comentarii

Postări populare