Giulia ne dă fiori cu un nou single


La inceputul primaverii, atunci cand soarele dezmorteste natura, Giulia ne da fiori cu un single care aduce vibe-ul vremii frumoase mai aproape de noi – „Imi da fiori”.
Putine sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorasc din sentimente.
Dintr-un sentiment s-a nascut si noul single „Imi da fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compozitie.
<''Imi da fiori'' este o piesa de care m-am indragostit iremediabil de la prima auditie. „Imi da fiori” te face sa dansezi, sa zambesti dar cel mai mult te va face sa te gandesti la momentul in care ai simtit fluturi in stomac.
Primele priviri, primul sarut, prima atingere pe care le-ai impartasit cu persoana iubita iti revin in minte cu fiecare vers al acestei piese>, declara Giulia.
Videoclipul „Imi da fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care creaza dependenta.
Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trairi si fiori despre cele mai frumoase momente alaturi de persoana iubita.
Giulia creaza o traiectorie plina de simboluri ale unei relatii in care, cu siguranta, se poate regasi oricine: dragoste copilareasca, buze care simt, ochi care privesc cu admiratie, atingeri jucause – toate lucrurile astea alcatuiesc tiparul unei povesti care cu siguranta te va intriga, facandu-te sa o reasculti iar si iar.
Personajul principal masculin din videoclip este cantaretul Silviu Pasca, cunoscut in online si ca @baiatulcubarbamare.
Giulia, singura #badassmom cu acest titlu in Romania, imbina perfect muzica si meseria full time de mama, iar publicul a ajuns sa ii cunoasca firea cameleonica in mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=EWx5Ji_xTno 

Comentarii