Happy Sammies, noile rucsacuri pentru școală de la Samsonite












După ce le-a văzut, Anastasia mi-a cerut imperativ rucasul pisică. Mie mi-ar fi plăcut unicornul, dar abordarea ei este destul de plauzibilă ținând cont că noi iubim foarte mult pisicile.

Ne bucurăm că Happy Sammies Samsonite și-a făcut drum în magazinele din România și suntem siguri că școlarii se vor îndrăgosti de aceste modele colorate, care se dovedesc a fi surogate în formă de ruscacuri ale unor animale funny.

Sunt binevenite, mai ales că multitudinea de modele de pe piața noastră parcă nu satisfăcea cu adevărat gusturile copiilor care iubesc animalele. Forma Happy Sammies imită cu succes capete de vulpe, unicorn, pisică, dinozaur, iepuri și urs.

Culorile în armonii luminoase, vibrante, vii, potrivite în jocul de copii, atrag ca un magnet. Așadar, cine vrea un rucsac de școală comod, impresionant, dintr-un material de calitate, trebuie să îl aleagă pe cel care crede că i se potrivește cel mai bine.

Le găsiți în magazinele Samsonite din mall-uri sau aici- https://www.samsonite.ro/ro/produse/detalii/4307-Rucsac-scoala-S-Vulpea-William

















Comentarii

Postări populare