Ada Gales, Raluca Aprodu si Alexandra Poiana au devenit Golden Girls!

















 
   Seara de 1 martie a dezghetat atmosfera din Capitala prin party-ul prilejuit de PopUp Store-ul Inais by Simiz. Spatiul minimalist al Maison 13 s-a transformat intr-unul stralucitor prin prezentarea colectiilor de haine, propuse de designerul Ina Isbasescu si fabrica Simiz Fashion.
   

Actritele ​Ada GalesRaluca AproduAlexandra Poiana si prezentatoarea de televiziune Camelia Baltoi (Digi 24), Ana Georgescu, Master Trainer Zumba, jurnalisti, bloggeri, influenceri si alti invitati au luat contact cu spiritul “glowing” al brand-ului. Inais by Simiz (www.inais.ro) propune haine matlasate, aurii sau argintii, jachete si fuste din piele, inmuiate in “aur lichid”, camasi cu o tusa flashy, jachete de iarna cu croieli atipice, imbogatite cu detalii metalizate, rochii peliculizate, bomber jacket cu "flori de mina" stiizate, tridimensionale. Invitatii s-au bucurat de atmosfera selenara a locului, ce a evocat calatoriile in spatiu si stilul astronautilor, printr-un pahar de vin, ritmuri brit rock-pop si preparate culinare de la Cerdacul Cotesti.
   


Inais  by Simiz incurajeaza femeile sa se imbrace autentic si personal, sa foloseasca produse comode si prietenoase, dar in acelasi timp calitative si elegante. Colectiile se bazeaza pe reinterpretarea denimului prin tratamente specifice, dar contin si haine din alte materiale decat denim, precum lana, piele, bumbac, matlaseuri, materiale peliculizate, fiind o fuziune intre creativitate, tehnologie avansata, clasic si modern, vechi si nou.
   



Designerul Ina Isbasescu a studiat arhitectura, a fost stilist la una dintre cele mai importante televiziuni din Romania, iar acum creaza costume pentru spoturi publicitare internationale. Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de textile din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in industria textilelor, avand in portofoliu branduri internationale.  










Comentarii

Postări populare