Vrei sa fii in trend? Make-up artistul Elena Ciftci iti va spune de ce in 2018 vom purta ultra violet!









Anul 2017 este pe sfârșit si iata ca e timpul ca si tendințele in machiaj sa se schimbe, pe masura ce anul 2018 se apropie cu pasi repezi. Astfel, institutul Pantone a decretat culoarea anului viitor sa fie ultra violet, un violet ce semnifică îndrăzneala și individualitate. Această nuanță poate fi combinată în diferite moduri în funcție de tipul de ochi , trăsături și preferințe.


Make up artistul Elena Ciftci  ne propune un smokey eyes ultra violet cu degrade în roz, piersica sau galben spre somon care avantajează foarte bine ochii căprui.

“Anul 2018, conform zodiacului Chinezesc, este an de Pamant yang pe Caine (Pamant) si se vor purta foarte mult culorile de pamant: galbenul, tonuri de maro,  portocaliu si maron. Dacă doriți un look mai simplist și doriți sa integrați această culoare superbă puteți pune un accent de mov pe pleoapa inferioară sau pe conjuctivă însoțit de o linie de eyeliner sau putem pune accentul pe buze, realizând un machiaj simplu și buze în nuanțe de violet. Această culoare dă frâu liber imaginației și poate fi combinată și asortată în diferite moduri, în cantități diferite. Alături de ultra violet intră în combinație foarte bine nuanțele de portocaliu, turcoaz, maro, roșcat. Ultra violet este o nuanță de eleganță ce se potrivește și ochilor verzi. Această culoare este un omagiu adus cântărețului Prince și poate fi adaptată în orice look! Este o culoare menită să inspire și să înfrumusețeze, deci asortați-o și fiți îndrăznețe!”, ne indeamna make-up artistul vedetelor.









Elena Ciftci este un make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului. 


Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass -atelier Paris -tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului,Masterclass Alexandru Abagiu -tendințe  in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.
Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color, a declarat pentru New York Times: ,,Am vrut să alegem o culoare care să ducă cu gândul la speranță și la optimism. Știu că americanii sunt obsedați acum de familia regală britanică, oricine le-ar alege pe Kate Middleton și Meghan Markle în locul Melaniei Trump și Ivanka Trump, însă asta nu înseamnă că această culoare, asociată cu regalitatea, trebuie să domnească.”
Designerii au introdus deja culoarea anului 2018, ultra violet, în colecțiile lor
Designerii precum Tom Ford sau Michael Kors au introdus deja această culoare în colecțiile lor pentru primăvara anului 2018, însă au mers pe o culoare pastelată, mai subtilă și nu atât de terifiantă precum ultra violetul.









Comentarii

Postări populare