Sezonul acesta refugiază-te într-un palton! Am găsit modele fermecătoare!

Din punct de vedere structural și estetic, paltoanele pe care le-am găsit in acest sezon printre fashionistele lumii sunt  de-a dreptul încântătoare. Ținute ce pot fi interpretate în fel și chip, asta alcătuiesc paltoanele acestei ierni, iar cine știe să aleagă modelul cel mai interesant și cel mai cool pentru corpul pe care dorește să îl imbrace, atunci e perfect!

Cert este că se poartă foarte mult paltoanele lungi sau trei sferturi, iar croiala simplă sau, dimpotrivă, ușor complicată, poate chiar încărcată ne amintește că moda știe să se joace cu materialele...


Eu aș mai spune că moda este necruțătoare și știe să ne aducă acel plus de frumusețe la care tânjim, noi, femeile. Paltonul a fost și va rămâne piesa de rezistență în acest anotimp, iar azi, pentru că moda este permisivă, îl putem asorta cu jeansi, pantaloni largi și pantofi sport. Căciula tricotată în cel mai simplu mod are și ea rolul ei în ținută. Nu o uita, pentru că, se pare, e un must have al iernii... Ah, încă ceva! Paltonul supradomensionat este deja adorat! Cine nu-l are, să îl caute!
























































































Comentarii

Postări populare