Lenjeria intimă dantelată, o confesiune pentru cel pe care îl iubim... - Atelier 1 by Cecilia








Izbucnirile de frenezie ale multor bărbați, la vederea unor femei îmbrăcate sumar în lenjerie intimă dantelată, te pot lăsa cu gura căscată! Sunt ahtiați după un astfel de tablou, devin specimene pline de vitalitate, adoră să iasă din rutina dormitului, a mâncatului și a băutului de bere în fața televizorului atunci când redescoperă femeia în desuuri dantelate.

 Ei bine, femeia când descoperă desuurile dantelate rafinate își dorește un conglomerat de astfel de piese în sertarul ei din dormitor. Să fie cât mai multe! Și îi place competiția la capitolul ăsta. Vrea să le aibă pe cele mai frumose, mult mai frumoase, poate, decât cele pe care le-a văzut cândva în sertarul altor prietene. Privește distrată la masculul al cărui ghem de reflexe constituie puhoiul acela de dorințe de a o avea. Cu tot cu lenjeria ei intimă dantelată și foarte rafinată. Sau fără, la un moment dat...

Știți care a partea mișto la desuurile acestea? Faptul că lenjeria intimă dantelată se potrivește oricărei femei. Fie că e tânără, fie că e la 40 și ceva de ani- atunci când expresia feței devine ușor măcinată de griji, fie că are 50 de ani când declinul energetic trebuie suplinit cu altceva... Lenjeria asta intimă dantelată arată strădania ta de a fi femeie frumoasă la orice vârstă pentru că alungă până și  senzația aceea care ne mai încearcă, uneori, pe noi, femeile, cum că am fi urâte...

Gândiți-vă că ne mișcăm într-un furnicar, dar ne oprim, uneori, pentru dragoste. Vrem să fim adorate, vrem să fim venerate. Desuurile dantelate sunt o confesiune pentru cel pe care îl iubim. Îi arătăm că suntem sublime, că nu suntem amorfe, că avem taina noastră, că avem și inima-n minți atunci când vrem... Lenjeria intimă dantelată anihilează ostilitatea dintre bărbat și femeie, aduce pacea și ceva convenabil pentru amândoi.

Nu știu câte dintre voi ați îndrăznit să cumpărați lenjerie intimă dantelată dintr-un atelier handmade, dar eu m-am îndrăgostit iremediabil de unul.

https://www.facebook.com/pages/Atelier-1-By-Cecilia/1445677138873245?fref=ts


Atelier 1 By Cecilia "fabrică" lenjeria intimă cu migală și mult talent. Îți accentuează formele și contururile, te copleșește cu modelele diverse și unice.

Concluzia mea finală este că singurul lucru decent în lumea asta, (atât de bizară), este să ai pe tine o lenjerie intimă dantelată cât mai rafinată. Eu o port, iar dacă vrei detalii despre materialele pe care le folosește Cecilia, eu zic să mergi direct la sursă. Comandă și vorbește cu ea pe pagina de FB. Din minunatele colecții nu lipsesc nici rochiile. Eu am pus deja ochii pe una. Ba nu, pe două.



https://www.facebook.com/pages/Atelier-1-By-Cecilia/1445677138873245?fref=ts


Atelier 1 by Cecilia foto:






















































Comentarii

Postări populare