Delia lansează o colecție de sweatshirts Limited Edition cu tematică gastronomică de Crăciun










În preajma sărbătorilor, Delia pregătește mai multe surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site, www.deliaofficial.ro, și magazinul online https://shop.deliaofficial.ro/.
Dar cel mai frumos cadou pentru toți cei care o urmăresc și o ascultă este o colecție specială de sweatshirts Limited Edition cu tematică de Crăciun. Așa cum și-a obișnuit publicul, colecția artistei este una surprinzătoare și plină de umor, pentru că inspirația a fost luată din… gastronomia românească. Astfel, toți cei care vor cumpăra haine din noua colecție vor purta cele mai apreciate bucate pe care românii le pun pe masa de Crăciun: sarmale cu mămăliguță, cârnați, brânză, ceapă și nelipsitul cozonac.
Cele 4 sweatshirts puse în vânzare au fost alese dintre cele 9 modele create de Delia, pe care artista le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde cei care o urmăresc au votat printurile care le-au plăcut cel mai mult.   
Grafica pentru sweatshirts aparține lui Dimitri Caceaune și David Gal, iar producția a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziționa online, de pe https://shop.deliaofficial.ro/.






Comentarii

Postări populare