Atelier decorat prajituri sanatoase (4-7 ani) la Clubul meu- Ateliere recreative Tei








Iubesc oamenii care expun idei intr-un mod direct. Exact asa cum le vin acestea in minte. Stiu ca ideea aceasta cu atelierele de mancare sanatoasa a adus multa exaltare in randul celor care vor sa duca o viata nealterata de mancarea plina de aditivi. Sa decorezi prajituri sanatoase si sa intelegi ce este un astfel de "dulce" imi pare a fi o idee excelenta. Tocmai de aceea cred ca dezgustul unei prajituri nesanatoase va veni curand in mintea copilului meu daca va participa la un atelier de acest gen.


 Pentru ca, pana la urma carui copil nu ii plac dulciurile? Insa de cele mai multe ori dulciurile clasice sunt facute cu zahar, faina alba si grasimi nesanatoase, care toate aduc doar calorii goale si nocive in corpul copilului.

Dar exista solutie: dulciurile fara zahar, fara faina alba/gluten, fara grasimi saturate/lactoza si fara foc, facute doar din ingrediente 100% naturale si neprocesate termic. Aceste dulciuri contin o multitudine de vitamine, minerale si enzime (caci ele nu au fost distruse prin procesare industriala si preparare termica) ce acopera atat nevoile nutritionale ale copilului cat si nevoia de ceva dulce.

In cadrul acestui atelier copilul invata, printr-un limbaj simplu si pe intelesul lui, despre ingredientele sanatoase si cele nesanatoase care se afla in dulciuri si ce efecte au fiecare dintre acestea asupra corpului si starii lui de sanatate, invata ca exista dulciuri delicioase dar si sanatoase in acelasi timp si toate acestea in timp ce se distreaza folosindu-si creativitatea si imaginatia pentru a crea si decora cele mai haioase prajiturele care au existat vreodata.

Copilul invata toate aceste informatii in timp ce pregatim impreuna coca pentru prajitura, iar cand aceasta este gata el isi va folosi creativitatea si o multitutine de ingrediente 100% naturale si sanatoase pentru a crea si a decora prajiturelele dupa imaginatie si dorinta sa. Nu vom uita insa nici partea cea mai placuta, cea de degustare :) Iar la sfarsitul atelierului copii pot manca prajiturile create sau le pot lua acasa.

BONUS: Dupa atelier, parintii vor primi pe mail reteta de prajitura, pentru a o pregati si acasa copilului.

Cand: vineri, 22 decembrie (18.30 - 19.30)
Varsta: 4-7 ani

Grup: 6 - 10 copii
Pret: 45 lei/copil. Parintii nu platesc si sunt bineveniti!
Unde: Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei, Bdul Lacul Tei Nr. 65, Bl. 7, Sector 2
Atelierul va fi sustinut de Anca Alina Ionescu, Ambasador Jamie Oliver Food Revolution, 

Consultant pentru viata sanatoasa
T
anar si Sanatos www.tanarsisanatos.ro
Inscrieri: art@ateliererecreative.ro, 0723269274/0724240067

Inscrierea va fi confirmata la momentul achitarii acestui atelier, dar nu mai tarziu de 21 decembrie!

Va asteptam cu drag!

Comentarii

Postări populare