Boem Club Pianos si Frasini Residence au reformulat ideea de „Acasa”






A piano in the living room”, un eveniment de muzica clasica intr-un spatiu neconventional, a fost organizat de Boem Club Pianos in parteneriat cu Frasini Residence, sambata seara, pe 18 Noiembrie, intr-un cadru extrem de placut si relaxant, la Frasini Residece si a dorit sa redefineasca ideea de „acasa” ca pe un spatiu cultural care sa aduca mai aproape membrii familiei.

Recitalul a fost impartit in doua parti, in prima partea s-au audiat piese de muzica clasica la pian, precum opere de Chopin si Schubert. In pauza dintre cele doua parti, invitatii au luat parte la un demo in  cadrul caruia s-a prezentat interiorul unui pian, partile componente ale acestuia, precum si o mica descriere a viorii.

De asemenea, cei care au luat parte la eveniment au putut testa pianinele acustice marcile G. Steinberg si Perzina pe perioada pauzei dintre cele doua parti ale recitalului.
In a doua parte a evenimentului, auditoriul a fost incantat de ritmurile viorii, acompaniate de pian, precum si de hit-uri contemporante interpretate la pian.

Atat copiii, cat si adultii care au participat la acest eveniment cultural organizat de Boem Club Pianos si Frasini Residence au apreciat initiativa prin care s-a dorit sa se atraga atentia asupra crearii unui spatiu cultural comun, care sa uneasca familia si prietenii in activitati muzicale, culturale.









Succesul evenimentului „A piano in the living room” v-a determina pe viitor organizarea altor evenimente de acest gen, intr-un ambient familial si placut, precum Frasini Residence.

Despre Frasini Residence
Frasini Residence este un ansamblu format din vile in sistem duplex cu intrari si curti individuale, situat in Orasul Chitila pe strada Frasinului. Solutia Arhitecturala adoptata este una dintre cele mai apreciate din zonele rezidentiale din Bucuresti si din jurul acestuia, ceruta si executata in spiritul proiectelor  functionale si practice, care sa aduca proprietarului bucuria unor spatii gandite sa incante, sa relaxeze si sa creeze mediul perfect pentru a trai.

Despre Boem Club Pianos
Boem Club Pianos este cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din tara, cu un stoc permanent de peste 30 de piane cu coada si pianine acustice noi, precum si reconditionate integral pe linie de fabrica.
Pianele cu coada marca Boem Club Pianos sunt potrivite atat pentru resedinte personale, cat si pentru sali de concert sau institutii de muzica. Pianinele acustice sunt recomandate atat pianistilor aflati la inceput de drum, cat si celor avansati, in egala masura.









Comentarii

Postări populare