Pulovere supradimensionate, scurte, sau pulovere din blană, ușor de completat cu o fustă sau un pantalon larg


















Cu un cardigan alungit, original și elegant aș merge la orice party de sezon rece. Îmi plac și îmi aduc aminte că le purtam prin anii '90. Tricotate de mama sau găsite prin magazinele-consignații ale celor care știu ce să aducă interesant de pe alte meleaguri.

Dacă luăm în considerare tendințele modei, vom înțelege că toate merg în cerc. Moda revine, ceva este uitat, ceva se întoarce în vârful popularității.

Este adevărat că puloverele s-au purtat întotdeauna cu disperare, iar anul acesta  lumea designerilor parcă e ușor nebună... Le vrea mari, le vrea colorate, le vrea împăunate. Designeri celebri, de renume mondial, ne arată cum să purtăm o astfel de piesă vestimentară. Char dacă sezonul de iarnă de amintește că totul în jurul nostru e înghețat și un pic fără de viață, iată că de data asta avem ocazia să îl înveselim. Așa cum am mai spus, nu ezitatți să purtați colorat în acest sezon, iar lărgimea puloverelor să fie un fel de XXL!


Foarte moderne rămân și puloverele scurte, tricotate în modele pe care le-aș numi colosale. Modele care ies în evidență, care vor să epateze, cumva să înlocuiască orice bijuterie...

Par neobișnuite, dar în același timp sunt elegante și îți oferă o alură rezervată. Exact așa cum le place multora dintre noi... Varietatea de modele și culori atrage atenția, iar designerii știu acest lucru. Vor să ne scoată din anonimat, vor să colorăm urbanul sumbru al zilelor de iarnă.




































































































Comentarii

Postări populare