Trend Alert – Snake Print



Tendinţele în modă ne surpind de la un sezon la altul, dar sunt elemente pe care le regăsim an de an. O textură a fermecat şi continuă să o facă! Pielea de şarpe are un moment al ei şi în acest an şi o regăsim peste tot, de la bijuterii, haine până la pantofi şi accesorii. De data aceasta însă, imprimeurile tip piele de şarpe sunt disponibile într-o mulţime de nuanţe luminoase, gata de purtat în orice împrejurare!

 




Inspiraţi de această tendinţă, designerii brandului spaniol Hispanitas au creat balerini, sandale, mocasini, stiletto, sneakersi, clutch-uri, şi genţi de mână. Astfel a rezultat partea cea mai sălbatică a colecţiei primăvară – vară 2016, ce are ca şi textură vedetă, imprimeul tip piele de şarpe, dar care iese în evidenţă prin culori mult mai naturale. 












Accesoriile snake print oferă doza perfectă de textură pentru orice ţinută. Ca să nu mai vorbim, că ele sunt o modalitate uşoară de a da look-ului tău un aspect sofisticat. Chiar dacă nu te consideri tipul exotic, un accesoriu snake print va fi un plus binevenit în dulapul tău. Şi cum spunea Carine Roitfeld, Global Fashion Director of Harper’s Bazaar , "Pe măsură ce îmbătrânesc, şarpele este mai chic decât leopardul."




 

Combinaţia dintre un sacou elegant, cu pantaloni de culoare neutră, este incontestabil foarte glam. Dacă adaugi şi o geantă snake print cu un mâner scurt  - un alt accesoriu adorabil pe trebuie să îl avem în garderobă , cu siguranţă te vei face remarcată!





 

În cazul în care primeşti o invitaţie la un cocktail, un clutch snake print în aceeaşi nuanţă cu rochia, este alegere inteligentă şi elegantă.

 

 

O pereche de pantofi stiletto snake print, comozi, cu toc un pic mai lat de 8 cm sunt o modalitate foarte bună de a aduce echilibrul într-o ţinută cu tentă masculină. Un colier statement şi un clutch bijuterie îţi vor transfoma ţinuta într-una sexy.



 

 

 

Îţi place să surprinzi? Îndrăzneşte şi combină un clutch snake print, cu o rochie animal-print. Auditorul nu va fi dezamăgit.

O seară specială merită un look special, aşadar un top scurt , o fustă conică cu talie inaltă şi o pereche de sandalele cu şiret şi cu toc mediu, sunt tot ce ai nevoie. Mai mult decât atât sunt atât de frumoase şi comode încât le poţi asorta şi la o ţinută de zi! De ce nu cu o pereche de pantalonii culottes, must-have-ul sezonului!

 


Pentru un look natural de zi, poţi combina o pereche de pantofi snake print cu toc de 6 cm, cu un trench, blugi şi o cămaşă albă, sau de ce nu, cu o salopetă în culori neutre pentru un look mai special.

  

O pereche de pantofi snake print cu toc de 8 cm la care să asortezi o pereche de blugi negri skinny şi o cămaşă fină de mătase îţi vor asigura o ţinută chic feminină.











 




 

 

 

O pereche de pantofi cu toc gros mediu va merge întotdeauna cu fustă ta preferată de blugi, combinată cu o bluză crem şi desigur o geantă mare snake print.  

 

 

Nu contează dacă îţi place să rişti sau preferi un look mai clasic, cert este că din garderoba ta nu trebuie să lipsească un accesoriu cu accente colorate snake print. Atunci când îţi alegi perechea de pantofi preferată, asigură-te că sunt 100% din piele, pentru confort absolut. Picioarele îţi vor mulţumi cu siguranţă! Vino să magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City sau intră pe site. Eşti gata să încerci şi tu o piesă colorată cu accente snake print?










 

Comentarii

Postări populare