Stilul military! Cine s-a inrolat in armata fashion 2016?



   “Acum trebuie sa ne inrolam in armata”, pare a fi mesajul transmis de celebritatile internationale in cadrul Saptamanii Modei de la Londra. Uniformele militarilor au devenit sursa de inspiratie pentru vedete care s-au inrolat intr-o “parada” glam in care hainele cu tenta masculina, croieli riguroase si elemente military au facut legea in moda.

Printre cei mai atragatori soldati s-au numarat Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Suki Waterhouse, Alexa Chung, Laura Haddock (actrita) care au luat parte la lansarea noii colectii Burberry in Kensington Gardens. Naomi Campbell a preferat un trench albastru-navy din piele intoarsa cu o bordura in contrast si nasturi mari aurii. Rosie Huntington-Whiteley a optat pentru pantaloni evezati si o tunica lunga, pastrand un aer sexy, dar temperat. Suki Waterhouse a mixat o rochie din dantela cu o jacheta parka cu gaici, iar Alexa Chung a imbracat o capa sofisticata. Toate aceste piese au fost prezentate in colectia “Functionregalia”, inspirata din arhivele celebrului brand si istoria care sta la baza casei de moda britanice. Piese din aceasta colectie sunt disponibile si in magainul Burberry din strada Luterana nr. 4, cel mai mare flagship-store din sud estul Europei.




   Burberry a prezentat la Londra, in Kensington Gardens prima colectie care unifica cele trei linii Prorsum, London si Brit sub label-ul “Burberry”. Colectia Februarie 2016 se intituleaza “A Patchwork”, este creata pentru o audienta globala, nu mai tine cont de sezoane si poate fi comandata imediat. Colectia, un mix de imprimeuri si texturi, are ca tema de inspiratie muzicienii britanici si stilul acestora de-a lungul timpului. Materialele si texturile sunt stralucitoare si au nota vizibila de extravaganta. Christopher Bailey (Chief Creative Officer si Chief Executive Officer Burberry) propune in aceasta primavara rochii A-line din paiete stralucitoare cu flori mari, rochii plisate cu insertii din piton, pantaloni evazati, jachete de inspiratie military, cape, paltoane din casmir si evident trench-uri.



Comentarii

Postări populare