ÎNAPOI LA ROMANTISM COLECȚIA STEFANEL PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016




 Colecția STEFANEL Primăvară/Vară 2016 sărbătorește o feminitate romantică și delicată, de inspirație victoriană reintrepretată într-un stil modern; colecția este un omagiu adus poeziei și dorinței de visare.






Detaliile definitorii ale sezonului sunt caracterizate de o delicatețe aparte: dantele, flori, transparență, volane și decolteuri compun rochii lungi delicate, înfrumusețate cu ornamente fine, cămăși feminine și tricotaje din bumbac moale. Modele grafice și florale sunt combinate pentru a evidenția liniile asimetrice și silueta boemă.


















Tema marinărească este caracterizată de elemente ale marinei militare: ancora, vele, dungi în culori și dimensiuni diferite. Combinațiile clasice sunt modernizate prin utilizarea nasturilor care redefinesc silueta puloverului și scot din anonimat pantalonii și tricourile.







Tricotajele, care joacă un rol-cheie în colecțiile STEFANEL, sunt reprezentate prin volume confortabile, alură romantică și influențe etnice. Totul este înfrumusețat cu texturi și culori originale, care păstrează întotdeauna o notă feminină.






MUST HAVE: detaliile croșetate, folosite ca model. Ținuta completă din denim este declinată în obiecte vestimentare clasice precum: fusta A-line, cămașa în două rânduri și pantalonii bootcut cu detalii prespălate. Sunt folosite diferite nuanțe de denim.








Paleta de culori cuprinde tonuri naturale de unt, nisip, bej cald, kaki verde și albastru. Colecția este „condimentată” cu anumite culori vii precum papaya și roșu închis.






Țesăturile sunt naturale, în linie cu valorile Stefanel. Elementele cheie ale colecției sunt dantela de bumbac, muselina, plumetis, inul și unele fire naturale noi, cum ar fi cânepa delavè.






Accesoriile sunt caracterizate printr-un amestec de materiale: pantofii sunt rafinați cu rafie și cauciuc, sandalele sunt înfrumusețate cu detalii din șnur. Gențile cu broderii și franjuri sunt realizate din denim, piele suede și blană.


















Comentarii

Postări populare