Ciocolata si cafeaua verde Gerlinea: Noile tale placeri nevinovate



Gerlinea – specialistul tau in controlul greutatii – continua sa te incante cu noutatile sale, ce vin in completarea gamei variate de produse, gusturi si tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune deja de 20 de ani in slujba dietei tale echilibrate si sanatoase.

Alege si primavara aceasta dieta Gerlinea potrivita tie
Alege sa ai zilnic la indemana o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii prin produsele potrivite:
De la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolata si noile batoane in format 3 mese, cu ciocolata delicioasa, cereale si caise), pana la cafeaua revolutionara pentru slabit, „Pauza de Cafea”, cu cafea verde si guarana si la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grasimilor si detoxifiere.

Nu uita ca produsele Gerlinea sunt bogate in proteine si au 12 vitamine si 11 minerale, compozitia lor sanatoasa fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agentia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizãrii substitutelor de masa bogate in proteine in curele de slãbire.




Gerlinea, expertul european in managementul greutãtii tale corporale, te ajuta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea ideala printr-un regim de viata echilibrat, sanatos si inteligent. Ce ne mai ramane, asadar, sa iti uram, primavara aceasta? Un stil de alimentatie sanatos si o silueta de invidiat!

Controleaza-ti greutatea cu noile substitute sanatoase pentru masa de la Gerlinea:

BATOANE GERLINEA DE CIOCOLATA, CU CEREALE SI CAISE, INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTATII, format 3 mese.
In cadrul unui regim hipocaloric, inlocuirea zilnica a unei mese cu Batoanele Dietetice Gerlinéa Inlocuitor de Masã  iti permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie ca vrei sa iti mentii greutatea, sa slabesti sau sa compensezi un exces culinar.

Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine si 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide - pentru vitalitate si echilibru in dieta. Continand, practic, de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de slabit obisnuite, 2 batoane Gerlinea reprezinta echivalentul caloric si hranitor al unei mese, cu numai 241 kcal. Inteligent, nu?!


SHAKE HIPOCALORIC DE CIOCOLATA GERLINEA, 150g + SHAKER, 45 lei
Pentru zilele cand esti pe fuga si ai un program extrem de incarcat,  alege un inlocuitor de masa hipocaloric, usor de baut oriunde si oricand.

Destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar, noul milk-shake  Gerlinea cu aroma de ciocolata, cu zahar si indulcitori este o gustare delicioasa  si sanatoasa. Si, nu in ultimul rand, usor de preparat, datorita shaker-ului inclus in pachet.
Bogat in proteine, esentiale pentru mentinerea masei musculare, cu 10 vitamine si 9 minerale, shake-ul hipocaloric cu ciocolata Gerlinea este un savuros, inteligent si accesibil inlocuitor de masa. Se prepara cu lapte degresat. Si, daca simti nevoia de variatie, il poti consuma fie rece, fie incalzit.

Alege solutiile natural Gerlinea pentru pierderea sanatoasa in greutate:

GERLINEA SUPLIMENT CAFEA VERDE SI GUARANA, 31 g, 35,90 lei.
Incearca noul supliment Cafea Verde Guarana Gerlinea “Pauza de Cafea” (Pause Cafe). Este partenerul tau ideal pentru micul dejun zilnic sanatos si in pauzele in care te destinzi, inlocuind cafeaua clasica, obisnuita, cu un produs revolutionar.
Produsul contine cafea verde si guarana, utilizata in mod traditional pentru arderea grasimilor in dietele pentru managementul greutatii.

Trei pliculete din suplimentul solubil Gerlinea Cafea Verde – Guarana Pauza de Cafea contin echivalentul in plante uscate a 1000 mg de guarana si 1000 mg de cafea verde.
In functie de gust si de momentul zilei, iti poti prepara aceasta deliciosa bautura solubila cu apa sau cu lapte degresat fierbinte. Yummy!


CONCENTRATELE DIN PLANTE GERLINEA:
Indiferent daca ti-ai propus sa topesti depozitele de grasime, sa faci o detoxifiere sau sa scapi de kilogramele in plus, expertul tau in managementul greutatii Gerlinea iti vine in intampinare cu 3 suplimente alimentare concentrate pe baza de plante.

Alege solutiile naturale si extrem de eficiente de slabit: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml, de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml, ca si pentru eliminarea apei in exces din organism si slabirea in cm in zonele afectate: Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml.

Sfaturile Gerlinea pentru un stil de viata sanatos:

Adopta o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Bea suficiente lichide neindulcite (apa, ceai) in fiecare zi. Iar o activitate fizica regulata, recomandata cel putin 30 de minute pe zi, este benefica pentru un bun tonus psihic si fizic.

Pierderea in greutate se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric, cu un continut ridicat de proteine (pentru pastrarea masei musculare) si un mix de vitamine si minerale (pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la dieta). Dieta propusa nu se recomanda a fi urmata mai mult de 3 saptamani fara avizul medicului.

Un regim hipocaloric nu trebuie sa fie efectuat fara aviz si supraveghere medicala de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copii, adolescentii sau persoanele in varsta. Alternarea perioadelor de pierdere si crestere in greutate semnificative este nefasta pentru sanatate.

Gerlinea te ajuta sa iti controlezi greutatea in mod simplu, flexibil, sanatos, zi de zi. Afla toate noutatile si surprizele pe care Gerlinea ti le-a pregatit, online, pe nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 si pe facebook.com/GerlinéaRomania.
Dar urmareste-le si la TV, in noul spot ce promoveaza stilul de viata activ si sanatos Gerlinea.
Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile in toate lanturile de hipermarketuri din Bucuresti si din tara, la raioanele de produse BIO-dietetice.





Comentarii

Postări populare