Crema de fata cu aur si argint de la Viva Natura- luminozitate si prospetime pentru tenul tau


Cu trecerea timpului, organismul tinde să producă mai puţin colagen, iar expunerea zilnică la poluare, radiaţii solare sau stres deteriorează bariera naturală de protecţie, ducând la reducerea elasticităţii şi deshidratarea pielii.

Pe zi ce trece tenul capătă un aspect obosit şi tern, dar, poate fi din nou vibrant, proaspăt şi revitalizat cu o rutină de îngrijire pe bază de ingrediente antioxidante, care să-l protejeze constant de factorii dăunători.  
Crema de faţă pentru ten normal şi sensibil cu aur şi argint de la VivaNatura îmbunătăţeşte textura şi aspectul pielii, fiind concepută pentru a oferi luminozitate şi elasticitate, prin reducerea pierderii de apă din epidermă şi stimularea sintezei de colagen.  

Ingredientele active precum uleiurile presate la rece (migdale dulci, sâmburi de struguri, măsline, susan, germeni de grâu, abisinian, argan, meadowestolide), Aloe vera, untul de shea, acidul hialuronic, argintul, aurul şi platina hidratează, regenerează şi tonifică epiderma, oferindu-i protecţie împotriva radiaţiilor UV prin proprietăţile antioxidante şi antiaging.
Acidul hialuronic reface colagenul şi elastina, hidratează în profunzime, menţinând astfel supleţea, elasticitatea şi tonicitatea epidermei.

Uleiul abisinian are puternice efecte hidratante şi emoliente, fără a lăsa tenul încărcat și gras;

Meadowestolide (extract de Limnanthes alba) este un produs 100% natural, cu certificare ECOCERT, recunoscut pentru îmbunătăţirea semnificativă a stării de hidratare a pielii, având efect antiaging;

Aurul şi platina combat lipsa de vigoare a pielii, oferind luminozitate;

Argintul este un puternic antibacterian, antifungic, dezinfectant, antioxidant, analgezic, antiinflamator şi cicatrizant, cu un grad mare de asimilare în celule, reprezentând şi o bună barieră împotriva radiaţiilor UV.
Produsele VivaNatura se pot cumpăra din plafare, magazine naturiste, din rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:
www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/

Comentarii

Postări populare