Bucură-te de bronz fără grija petelor solare



Vrei să mergi cât mai repede la  plajă și distracție în aer liber? Ce te faci atunci când în loc de un bronz uniform și natural, te alegi cu o explozie de pete maronii pe față? Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fără folosirea unei creme adecvate de protecție.
Lipsa protecţiei solare duce la îmbătrânirea prematură a pielii, la riduri, pete pigmentare sau alte boli de piele.Ştiai că protecţia solară trebuie făcută pe tot parcursul anului?
Radiaţiile care formează spectrul UV sunt formate în proporţie de 95% din radiaţii UVA, vinovate de apariţia ridurilor şi petelor maro de pe ten şi mâini. Acestea mai sunt denumite şi inamicul invizibil, pentru că acţiunea lor nu este simţită în nici un fel, însă au puterea de a trece prin geam şi nori, ceea ce înseamnă că nu suntem protejaţi nici atunci când stăm în interior sau este vreme urâtă.
Din acest motiv, protecţia solară trebuie aplicată constant, iar în sezonul cald, când razele solare sunt şi mai puternice, factorul de protecţie trebuie mărit.
Folosește ceva eficient: Crema de față anti-pete SPF 50! Cu 77% ingrediente naturale, crema anti-pete de la APIVITA oferă protecție împotriva radiațiilor UVA si UVB, protejează împotriva foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea petelor brune, pistruilor ș hidratează în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru soare.
Crema este disponibilă şi în varianta colorată, ce conține un pigment natural, rezistent la apă- dă tenului o nuanță uniformă, fiind alternative perfectă la fondul de ten.
Crema APIVITA SUNCARE este ideală inclusiv în perioada sarcinii sau la menopauză, pentru că NU conține parabeni, alcool, silicon, coloranți sau uleiuri minerale.

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează:www.facebook.com/Apivita.Ro 

Comentarii

Postări populare