Scapa de vinisoarele inestetice sau micile vanatai si pregateste-ti picioarele pentru vara



Da, știm... vara este anotimpul preferat al fustelor și rochiilor, însă picioarele tale sunt pregătite pentru a fi mângâiate de soare? Statul în picioare sau pe scaun un timp îndelungat la serviciu poate determina apariția vinișoarelor inestetice pe picioare, iar fragilitatea capilară favorizează apariția frecventă de mici vânătăi exact unde nu îți dorești. Chiar dacă ai un program aglomerat, meriți să poți purta o fustă sau rochie fără aceste probleme.

Dacă te deranjează vinișoarele mici, cu aspect în “pânză de păianjen”, vizibile prin piele sau micile vânătăi, Benemedo a creat Vitella Vein, un gel dermatologic multibenefic, ce susține frumusețea și sănătatea pielii.

Aplicarea de 2-3 ori pe zi a gelului Vitella Vein duce la dispariția micilor vânătăi în câteva zile, iar vizibilitatea vinișoarelor se estompează după 2 săptămâni. Pentru o reducere accentuată, până la dispariția vinișoarelor, aplicați gelul încă 4-6 săptămâni.
Vitella Vein este un amestec de ingrediente benefice, atent selecționate pentru a acționa eficient asupra problemelor amintite. NU conține parabeni!

Rutina ajută la închiderea fisurilor vinișoarelor deteriorate;
Extractul de Centella asiatica acţionează împotriva îmbătrânirii pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic, responsabil de catifelarea pielii;
Extractele active din plante - ghimpe, mesteacăn, afin, sulfină - împreună cu uleiurile esențiale de citrice, chiparos și lavandă conţinute în Vitella Vein scad iritaţia tegumentelor, cresc flexibilitatea pereţilor vaselor mici şi îmbunătăţesc microcirculaţia.

Pentru un efect optim, aplicați gelul pe pielea caldă si umedă, când porii sunt deschiși, mai ales după baie sau duș. Gelul se absoarbe rapid, fără să lase urme pe piele.
Gelul Vitella Vein este disponibil în farmaciile Catena, Dona, Sensiblu, farmacii independente și farmacii online.


Pentru mai multe detalii, accesați  http://www.vitella.ch/ro/vitella-vein

Comentarii

Postări populare