Revelion în Malta! Arome Mediteraneene și Sărbători Delicioase

Malta este o destinație culinară deosebită, unde poți descoperi preparate autentice, cum ar fi **lampuki pie** (plăcintă cu pește), **rabbit stew** (tocană de iepure), **bragioli** (rulouri de carne de vită umplute), **kapunata** (o variantă locală de zacuscă cu roșii, ardei și usturoi, perfectă pentru peștele la grătar), **hobz biz-zejt** (pâine unsă cu ulei de măsline și umplută cu ton, ceapă, roșii și capere) sau **pastizzi** (aluat de patiserie umplut cu ricotta sau cremă de mazăre). Toate acestea sunt doar câteva dintre delicatesele malteze pe care le poți savura și reproduce acasă.

Dar aventura în Malta nu se limitează doar la gastronomie. Această destinație oferă o gamă variată de activități și atracții turistice, de la peisaje naturale spectaculoase și o istorie fascinantă, până la croaziere de vis în jurul insulei și tradiții autentice ale locuitorilor. Nu rata ocazia de a vizita **Mdina** și **Rabat**, două orașe pline de istorie și arhitectură deosebită. În Rabat, poți explora Catacombele Sfântului Paul, un loc sacru pentru creștini, și Palatul Vignacourt. Mdina, cunoscută și sub numele de „Orașul Tăcerii” sau „Citta Notabile”, a fost fosta capitală a Maltei și emană o atmosferă regală. Aici, poți vizita Catedrala Sfântului Paul și te poți bucura de un prânz tradițional maltez, precum bragioli sau fenkata (friptură de iepure).

Pentru o escapadă de 5 nopți, cu mic dejun inclus la Hotel Santana 4*, prețurile încep de la 488 euro/persoană, iar la Hotel Intercontinetal 5*, 745 euro/persoană pentru plerioada 28 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025.

Explorează cultura și tradițiile locale în timp ce descoperi această minunată destinație mediteraneană. Călătoria în Malta nu este doar despre relaxare și gastronomie, ci și despre învățare și experiențe autentice, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul agenției Malta Travel.

Pentru alte oferte intra pe malta.ro

HOTEL BELLA VISTA 4*, de la 499 euro/persoana cu demipensiune TARIFUL PE PACHET INCLUDE: • 5 NOPTI MIC DEJUN sau DEMIPENSIUNE /6 ZILE • AVION BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – TAROM • BAGAJ DE CALA 20 KG/ PERSOANA • BAGAJ DE MANA • TAXE AEROPORT • TRANSFER AEROPORT-HOTEL SI RETUR

<b>NU SUNT INCLUSE: • Asigurarea Medicala – RECOMANDATA • Asigurare Storno - RECOMANDATA • CINA DE REVELION, organizata la hotel Intercontinetal, 5 * la 165 euro • TAXA LOCALA – 3.5 euro/ persoana/ sejur de 5 nopti (se achita la hotel) !!! TOATE REZERVARILE BENEFICIAZA DE EXCURSIE OPTIONALA EXTRA LA ACHIZITIONAREA SEJURULUI: MINI-CROAZIERA IN VALLETTA Pentru oferte personalizate trimiteti email la : incoming@malta.ro sau alte oferte gasiti pe site-ul nostru www.malta.ro

Comentarii

Postări populare