Prima clinică stomatologică premium cu focus pe prevenție s-a deschis în București- Ino Dental

Clinica stomatologică Ino Dental, anunță deschiderea celui de-al doilea sediu în București situat direct în inima Capitalei: Ino Dental Calea Floreasca, nr 76, sector 1. Ino Dental este prima clinică dentară din România care oferă o experiență personalizată de lux pentru pacienți, utilizând tehnologie de ultimă oră și oferind servicii medicale complete, având ca focus prevenția. Echipa Ino Dental este dedicată serviciilor medicale premium având ca valori prevenția și compasiunea. ”Noi, cei de la Ino Dental suntem parteneri de încredere pentru sănătatea dentară pe viață. Și nu doar tratăm probleme dentare ci devenim partenerul de încredere în prevenția viitoarelor afecțiuni ale pacienților noștri” a explicat dr. Inorica Alina Pirpici, medic stomatolog și fondator Ino Dental.

Sediul clinicii Ino Dental din Calea Floreasca este ultramodern, fiind rezultatul muncii unor echipe de arhitecți și designeri de interior de top. Clinica este dotată cu echipamente medicale de ultimă generație. ”Pacienții clinicii noastre se bucură de servicii medicale la cele mai înalte standarde, într-o locație premium. În sprijinul muncii extraordinarei echipe de medici stomatologi specializați în diverse arii, vin aparate revoluționare. Dispunem de un scaner intraoral care înlocuiește cu succes metoda clasică, de amprentare a arcadelor dentare cu materiale siliconice, care nu era deloc confortabilă. De asemenea, clinica Ino Dental este dotată cu un laser Dentar – ce acționează cu o tehnologie minim invazivă, necauzând durere și ce reduce doza de anestezic semnificativ. Rezultatele sunt remarcabile în special, în rândul pacienților care suferă de afecțiuni parodontale. Investițiile în clinica Ino Dental din Calea Floreasca depășesc jumătate de milion de euro” a explicat dr. Pripici.

De asemenea, echipa de medici stomatologi coordonată de dr. Alina Pripici are la dispoziție și alte aparate de ultimă generație precum microscopul dentar și lupele dentare.

Serviciile clinicii sunt adresate persoanelor și familiilor (de la 1 an la 100+ ani) cu venituri peste medie, interesate de îngrijire dentară superioară și prevenție. Echipa Ino Dental este multidisciplinară și specializată pentru o gamă largă diagnosticuri pentru adulți și copii: ”La Ino Dental este așteptat oricine dorește să se bucure de sănătate orală ca la carte chiar dacă vorbim doar despre tratarea unei carii, implanturi dentare, fațete, coroane ori de tumori în cavitatea bucală sau de traumatisme la nivelul aparatului dentar survenite în urma unor accidente rutiere” a mai menționat dr. Inorica Alina Pripici.

Clinica a fost inaugurată printr-un eveniment cu fast special dedicat pacienților, presei, influencerilor, colaboratorilor și vedetelor. Partenerii eventului au fost Pasticceria Flavian Dobre, Pop Cola, Deco Events , Domeniile Franco-Române.

Pr: Denis Radu, contact 0745.226.954

https://inodental.ro/

Facebook www.instagram.com/inodental/ www.tiktok.com/@inodental

Despre Ino Dental:

Prima clinică Ino Dental a fost deschisă în anul 2017 de către dr. Inorica Alina Pripici, medic stomatolog specializat în estetică dentară. Medicul a absolvit Universitate de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, promoția 2015 și a urmat numeroase cursuri pentru specializare în țară și străinătate. Clinica Ino Dental oferă de gamă largă de servicii stomatologice premium atât pentru adulți cât și pentru copii în cele două sedii în București: Calea Floreasca 76, sector 1 și Șoseaua Pantelimon 10, sector 2.

Comentarii

Postări populare