Keira Knightley, 12 ținute de toamnă pentru inspirația voastră

Toamna e splendidă, este ofertantă din punct de vedere culinar, dar este permisivă și atunci când punem pe noi straturi de haine în funcție de temperaturile oscilante ale acestui anoptimp deloc plictisitor.

Printre vedetele care știu să alunge monotonia unei ținute de toamnă se numără Keira Knightley, londoneza cu atitudine, căreia îi reușește orice combinație de haine atemportale, în nuanțe vii, din materiale foarte prețiase ca lâna sau mătasea, la care adaugă accesorii fine, așa cum sunt căciulile din mohair sau gențile minuscule Chanel. Lucruri second-hand, pe care eu nu le-aș dezaproba niciodată și pe care Keira le adoră. A menționat la un moment dat, într-un interviu, că iubește să meargă des prin boutique-uri din Londra unde are ocazia să descopere minuni vintage, tocmai pentru că îi place să poarte lucruri foarte vechi.

Uneori, aceasta arată exact ca o fetiță care se ține de mâna mamei ei, iar alura de adolescentă se potrivește perfect cu hainele alese de ea. Las aici câteva poze pentru inspirație de toamnă. Ne place Keira!!!!!!!

Comentarii

Postări populare