CAMPANIA TOAMNA 2021 TOMMY HILFIGER “PASS THE MIC” ÎN ROMÂNIA Cu Ada Galeș & Dana Rogoz despre curajul de a-ți folosi vocea pentru schimbare

Campania globală TOMMY HILFIGER “Pass the Mic” lansată în sezonul Toamna 2021 a provocat publicul și fanii brand-ului să descopere cum fiecare poate contribui și schimba lumea, făcându-și vocea auzită. Talentele implicate la nivel global – Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun și DJ Cassidy – au căutat să inspire printr-un discurs interactiv și dinamic: Ce te inspiră să faci diferența? Ce ai spune dacă ai știi că ești ascultat? Ce te conduce spre viitor? Ce ai de spus?

În România, campania TOMMY HILFIGER “Pass the Mic” a fost dusă mai departe prin vocile a două actrițe – Ada Galeș și Dana Rogoz. Fiecare a promovat pe platformele personale de social media un mesaj de impact despre valorile și principiile în care cred, și care de asemenea se regăsesc în AND-ul brand-ului american: sustenabilitate și dezvoltare personală.

Dana Rogoz a vorbit despre ceea ce înseamnă dezvoltare personală din perspectiva fricii constante pe care mulți o experimentează, și anume aceea de a (NU) fi suficient de bun/ă. Actrița, care la vârsta de trei ani a intrat în grupul Minisong, urmând ca un an mai târziu să plece în primul ei turneu artistic, a abordat cu sinceritate în fața comunității ei online un aspect al vieții sale pe care nu îl împărtășise niciodată publicului. Mesajul ei curajos a fost vizionat de peste 80.000 de persoane și a stârnit un benefic dialog între followers. Oferindu-li-se contextul perfect de a-și face „vocea” auzită, aceștia au preluat microfonul de la Dana și au povestit despre situații personale asemănătoare.

Embedded link IG video Dana Rogoz: https://www.instagram.com/p/CUuxoAPDMTL/

Ada Galeș a preluat ștafeta de la Dana, construindu-și propriul discurs despre sustenabilitate. Printr-un performance de poezie, Ada a dezvăluit o perspectivă intimă și emoționantă asupra felului în care oamenii interacționează cu planeta. Gestul ei a avut un efect interactiv în cadrul comunitățiile sale online, și mulți followers au acceptat provocarea de a se transforma în participanți activi în construirea unui lumi mai sustenanbile.

Embedded link IG video Ada Galeș: https://www.instagram.com/p/CU4VEk5Ivlq/

Mp

Comentarii

Postări populare