Fit4You Clinique

Locul care în care fiecare nevoie contează

Fit4You Clinique este un lanț de centre de remodelare corporală, tratamente corporale, estetică medicală și recuperare medicală, cu 3 locații în București și peste 60 de servicii de care pacienții se pot bucura într-un singur loc.

Circa 85% dintre oameni nu au încredere în sine

Încrederea de sine este cheia relațiilor sociale de succes. Este foarte important ca fiecare persoană să aibă o stimă de sine ridicată. Scanare 3D Full Body

Fit4You Clinique dispune de cea mai complexă analiză corporală, cu aparatul de scanare completă 360°, Fit3D ProScanner. Este cel mai important pas înainte de începerea unui plan de tratament potrivit. Aparatul analizează compoziția corpului, evoluția fizică și postura, apoi realizează o figurină 3D a pacientului, folosită apoi pentru a măsura și înregistra evoluția pe parcursul ședințelor de tratament.

Celulita, o afecțiune normală

Trăim în era programului încărcat, a mâncatului pe grabă și a stilului de viață neechilibrat, motiv pentru care este normal ca în zilele noastre peste 90% dintre femei să se confrunte cu aspectul de "coajă de portocală". În clinicile Fit4You există numeroase proceduri anticelulitice, tehnologii de ultimă generație ca Alma PrimeX, Legend Pro, Velashape 3, Accent Prime, cu rezultate rapide.

Metode non-invazive pentru slăbire

Nu de puține ori ne confruntăm cu depozite de grăsime sau kilograme pe care vrem să le eliminăm. Află că la Fit4You poți atinge acest obiectiv, fără intervenții dureroase și timp de recuperare. Poți alege dintre criolipoliza originală Cooltech, care acționează ca liposucția clasică chiar și pe 4 zone în același timp sau proceduri pentru scădere în greutate și detoxifiere ca Iyashi Dome. Tu la ce metodă de epilare apelezi?

Părul nedorit ne poate da de multe ori bătăi de cap. Epilarea tradițională cu ceară consumă timp, iar utilizarea lamei este doar o soluție pe termen foarte scurt. Din fericire, aici ai la dispoziție 3 tipuri de epilare definitivă laser de ultimă generație, nedureroase și cu rezultate de lungă durată - Soprano ICE Titanium, Primelase și dioda Elysion.

Tratamente faciale anti-ageing

Au trecut vremurile în care "baba suferă la frumusețe". Acum femeile și bărbații se pot bucura de tratamente faciale non-invazive, lipsite de orice disconfort. Coolifting, OxyGeneo, Legend Pro facial sau Eximia HR77 Platinum sunt doar câteva dintre tratamentele faciale care oferă efect de lifting, fără ace sau bisturiu.

Estetică medicală

Pe lângă procedurile non-invazive, în clinica Fit4You Nordului există și doctori care preiau partea de estetică medicală minim-invazivă precum tratamente cu fillere și toxină botulinică, pentru înfrumusețare, anti-ageing, tratamente pentru creșterea părului, eliminarea transpirației excesive și alte proceduri menite să ofere un boost încrederii de sine.

De ce Fit4You Clinique?

Aici este locul în care îți poți atinge orice obiectiv care îți dă mai multă încredere în tine. Este singura clinică ce îți oferă zeci de soluții, pentru diferite nevoi, într-un singur loc, cu personal bine instruit și cu o experiență chiar și mai mare de 8 ani pe toate ramurile de tratament. Scanează codul QR și află mai multe (imagine QR code)

Contact: Fit4You Dorobanți 0730.333.332 București, strada Amman 23

Comentarii