CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate

Ce definește #CalvinKlein? Unii ar putea spune că ideea de a rămâne fidel unei abordări stilistice, dar care depășește cu mult aceste limite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile din punct de vedere stilistic, cu linii iconice care îți oferă libertatea de a îți exprima personalitatea.

Cu toate acestea, este mult mai mult de atât.

În acest sezon, #CalvinKlein te invită să explorezi versatilitatea atunci când vine vorba de haina ta favorită. În lumea modei, îmbrăcămintea versatilă înseamnă că un articol poate fi purtat în mai multe moduri diferite sau se pot crea o mulțime de look-uri distincte cu un anumit obiect. În Colecția Toamna Iarna 2021, explorează-ți stilul cu #CalvinKlein, fii îndrăzneț și, mai ales, dă tonul acestui sezon. Cu un twist, desigur. Alege ceva confortabil și funcțional. Lasă haina să vorbească pentru tine în activitățile tale zilnice. Muncă sau exercițiul fizic, nu contează deloc!

Pe măsură ce lumea avansează, ideea versatilității a devenit o parte importantă a ținutelor noastre. Poți decide să fii șic, vintage, boem, cu o notă de „hipster”, dar în același timp poți proteja mediul, alegând acele articole create cu țesături premium din bumbac organic și reciclat. Și aceasta este misiunea noastră. Pentru că #MyCalvins îți oferă potențialul de a fi versatil în felul tău și cu fiecare stil pe care îl alegi te poți redescoperi.

Și vorbind despre descoperire: Descoperiți Colecția CALVIN KLEIN Toamna Iarna 2021 în magazinele Calvin Klein din România. ##

Despre SARKK S.A.

SARKK S.A., fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com. De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori

Comentarii