De Halloween ”decoreaza-ti” casa cu SensoDays.roCasa noua, party-uri noi! Ca in fiecare an, cea mai asteptata noapte este aproape aici: Halloween-ul! Ca o gazda perfecta cum esti, te pregatesti din timp de un marator cu prietenii tai cinefili. Vineri 13, IT, Shinning si lista continua. Dar cum ramane cu decorarea? Simplu, totul este la un click distanta pe SensoDays.ro.
”Decoreaza-ti” casa in stilul care ti se potriveste
Petrecerea trebuie sa fie perfecta, stim! Iti faci lista de dulciuri si rontaieli, selectia de filme este aleasa ”la sange”, apoi te relaxezi, pentru ca atunci cand vine vorba de ”decorat” ai un prieten de incredere: SensoDays.ro.
Fie ca preferi un tur pe site, fie o vizita in cele doua showrooms din Bucuresti, Baneasa si Stirbei, la SensoDays gasesti o varietate de peste 100 de brand-uri premium, dedicate celor care isi vor perfectiunea in cele mai mici detalii.
Si cum fiecare nou inceput inseamna, in primul rand, o noua etapa din viata ta, o schimbare, prima petrecere trebuie sa fie una de neuitat. Mai ales daca prietenii cinefili sunt si foarte pretentiosi! J
Cum living-ul este locul in care petrecerea devine funky, pe SensoDays.ro gasesti o varietate importanta de brand-uri in functie de dorintele tale. Pentru ca scopul SensoDays ramane acelasi, indiferent de moment: Sa devenim locul in care casa ideala a fiecarei persoane prinde contur.
Mobilier, canapele si fotolii, covoare, textile decorative, corpuri de iluminat, cu cel mai cool design? You name it, we have it!
Iar cum o petrecere spooky nu merge si fara o masa pe cinste, seturile pentru servirea mesei, pe care le gasesti pe SensoDays, se potrivesc perfect cu maratonul cinematografic pe care l-ai pregatit. Tu ce preferinte ai?
#Goodtoknow: Cum noua ne plac decorurile adevarat ”infricosatoare”, pe langa dovleci, palarii si costume ca in filme, recomandam sa dai un touch aparte casei si cu mobiliere in forme inedite, care vor da un plus de fun party-ului.
Da-i o nota personala casei tale cu #mysensodays!
Comentarii