Visul unei luni de toamnă cu Gerlinea









De câte ori nu ai visat la o pastilă sau o licoare miraculoasă, care să te ajute să slăbești într-o lună cât alții într-un an? Să-ți subțieze talia,sănătos și ușor? Să te ajute să scapi de colăceii de grăsime, fără înfometare? Și de burtică, fără zeci de abdomene, zilnic? Ei bine, ea există în suplimentele Gerlinéa. Rezultatul a peste 20 de ani experiență în domeniul nutriției, acestea înglobează efectele recunoscute de veacuri ale fitoterapiei (arta vindecării cu plante) în preparate specifice farmaciei moderne. Și transformă visul tău de slăbit rapid în realitate.

„Mă îngraș și când beau apă!” Ți-e cunoscută fraza asta? Înseamnă că nu te afli nici tu printre norocoșii beneficiari ai unui metabolism rapid, care să-ți mențină greutatea în limite normale, indiferent cât (de mult) mănânci. Și să elimine instantaneu surplusul de grăsimi, carbohidrați și calorii pe care tocmai le-ai mâncat la prânz. Ca să slăbești, corpul tău are nevoie de un mic impuls. Este ceea ce îți dau suplimentele din plante de la Gerlinéa. Bine alese, acestea te ajută să drenezi apa din țesuturi, grăsimile și toxinele, ușurând misiunea ficatului și a rinichilor, principalele căi de eliminare. De aici și până la silueta visată nu mai e decât un pas – acum poți să-l faci împreună cu suplimentele alimentare din plante de la Gerlinéa, le găsești pe www.nutrivita.ro:






1 SĂPTĂMÂNĂ
Detoxifiant și energizant cu un concentrat din frunze de anghinare
Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment pe bază de extract din frunze de anghinare, o plantă recunoscută pentru proprietățile ei detoxifiante și de susținere a funcției hepatice, ajutând la slăbire. Conține suc concentrat de mere, ceea ce îl face un preparat delicios consumat ca atare (o doză de 10 ml) sau diluat într-un pahar de apă rece, o dată pe zi. Preț recomandat: 37,90 lei/70 ml, pentru un program de detoxifiere și energizare într-o săptămână. Consumã-l de preferinţã rece.








10 ZILE
Drenează apa, grăsimile și toxinele
Gerlinéa  Drenaj Apã este o băutură concentrată cu îndulcitori,  pe bază de plante. Conține rădăcină de cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant) și de brusture (detoxifiant), flori de urzică moartă albă și crețușcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), frunze de ceai verde (acelerează metabolismul, topește grăsimile). Preț recomandat: 29,3 lei/500 ml.









Detox, drenor și antioxidant
Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură de reconstituit cu extracte din plante provenite din agricultura ecologică. Conține extracte din frunze și tulpini de păpădie (detoxifiant), din frunze de coacăz negru și de ceai verde (drenoare) și frunze de măslin (antioxidant). Dizolvă un capac de concentrat (50 ml) într-un litru de apă, din care bei toată ziua. Are gust de lămâie şi nu conţine zahăr. Preț recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Diuretic, accelerează metabolismul, elimină grăsimile
Gerlinéa Ardere Grăsimi este un supliment alimentar cu extracte din frunze de ceai verde și guarana, pentru eliminarea grăsimilor. Cu extract din frunze de ortosiphon, o plantă recunoscută pentru efectul diuretic, benefic asupra rinichilor (împiedică formarea calculilor renali și crește rezistența la infecții urinare). Cu gust de ceai verde și mentă, îndulcit cu extract de stevia. Preț recomandat: 34,90 lei/500 ml. Amestecã-l cu apă, de 2 ori pe zi.

2 SĂPTĂMÂNI
Topește și elimină grăsimile, eficient
Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază din plante recunoscute pentru efectul lor de ardere a grăsimilor: frunze de nopal și extract uscat din frunze de mate. Primul reduce absorbția grăsimilor și glucidelor, al doilea contribuie la dizolvarea și eliminarea lor. Mai conține cafeină și rădăcină de ghimibir - un mix redutabil naturală împotriva grăsimii. Preț recomandat: 31,42 lei/28 comprimate (2 cpr/zi).






Uită de burtă!
Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar din 4 extracte din plante care te slăbesc și reduc grăsimea de pe burtă: guarana, mate, brusture și fenicul. Semințele de guarana reduc greutatea, cresc performanța fizică și intelectuală. Frunzele de mate dizolvă grăsimile, rădăcina de brusture este un excelent detoxifiant și hipoglicemiant, iar semințele de fenicul un recunoscut calmant gastric. Preț recomandat: 31,43 lei/45 comprimate (3 cpr/zi).






1 LUNĂ
Pierzi kilograme, câștigi energie!
Gerlinéa Program de slăbire – 4 acțiuni (controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătățește metabolismul glucidic, reduce oboseala) este un supliment alimentar bogat în vitamina C, cu acțiune puternic antioxidantă. Asociază 4 extracte de plante recunoscute pentru efectul lor de slăbire: semințe de guarana, frunze de ceai verde, rădăcină de ginseng și suc concentrat de ananas. Preț recomandat: 32,42 lei/28 comprimate (1 cpr/zi).

Le găsești pe www.nutrivita.ro





Comentarii

Postări populare