Cum ai putea să îmbraci geaca din jeans! Hai cu fantezie!






Iubesc  tot ce se fabrică din jeans. Geaca face parte din ținuta de zi, dar în combinații ușor excentrice și bizare, pentru unele dintre noi, aceasta a devenit piesa de rezistență atunci când vrem să apărem interesante la o seară de cocktail.

Este versatilă și îți pune imaginația la treabă  ori de câte ori ai chef să o îmbraci. Își va face loc în garderobă pentru totdeauna, fie că o regăsim în croieli clasice sau moderne.  Se potrivește oricărui tip de siluetă.  Este geaca de relaxare, cum îmi place mie să o numesc, și poate oferi un look spectaculos atunci când vrei să arăți că știi să pui ceva pe tine care întinerește și inveselește.

Moda înseamnă schimbare rapidă, dar geaca din jeans se adaptează. Oricare ar fi evoluția, ne asortăm cu  ce este nou la o geacă sport din jeans.  Cu fantezie, astfel încât să părem nedemodabile. Am găsit câteva ținute interesante și mi-a plăcut mult să descopăr  și geci în croieli moderne care, probabil, la anul vor fi demodate. Cu toate acestea ele pot face deliciul unor ținute ce conturează mai ales stilul celor care își permit să fie tot timpul la modă.

Vă las pozele aici, voi alegeți ce credeți că vi se potrivește!






























































Comentarii

Postări populare